TOASin hakemuspalvelussa muutoksia

26.03.2024

Olemme laajentaneet ja monipuolistaneet opiskelijan asunnonhakumahdollisuuksia. Helmikuun alusta lähtien on ollut mahdollista hakea useampaa eri asuntotyyppiä yksiö- ja perheasuntohakemuksilla. Uudistus mahdollistaa esimerkiksi yksiöhakemuksella mahdollisuuden hakea samanaikaisesti perusyksiötä kuin myös esimerkiksi yhteisöyksiötä ja/tai parvellista yksiötä.

Tuttuun tapaan yhdellä hakemuksella voi edelleen hakea useiden eri asuntokohteiden asuntoja. Hakija voi myös asettaa hakemukselleen asunnon koon ja vuokran suhteen haluamiaan rajoituksia.

Järjestelmässä on yllä olevien mahdollisuuksien takia paljon erilaisia hakemuksia. Lisäksi asuntotilanne elää koko ajan uusien hakemusten saapumisten, tarjousten hyväksymisten ja hakemusten peruuntumisten takia. Muutos yhdessä hakemuksessa voi muuttaa tilannetta muille hakijoille useammassa kohteessa.

Hakemustilanne elää reaaliajassa koko ajan. Tästä syystä hakemuksille ei ole mahdollista jatkossa antaa sijalukua, joka aidosti kertoisi hakijalle tietoa hakemusjärjestyksestä.

Asukasvalinnan perusteet pysyvät samoina kuin aikaisemminkin.

Eri kohteiden sekä asuntotyyppien keskimääräiset ja suuntaa antavat odotusajat löytyvät koottuna omalta sivultaan.