Eväitä hyvään opiskelijaelämäänTOASilla on opiskelijaelämää helpottavia palveluita sopuhintaan ja täysin maksutta

Ilmainen netti

Kaikissa TOASin asunnoissa on maksuton ja kiinteä laajakaistayhteys. Ethernet-kohteissa nopeus on 100/100 Mbit/s ja VDSL2-kohteissa* 10/10 Mbit/s. Verkko on tarkoitettu opiskelua, asiointia, yhteydenpitoa ja vapaa-ajan käyttöä varten ja se tarjoaa kaupallisiin yhteyksiin verrattavissa olevan laajakaistayhteyden. Nettioperaattorimme Telia opastaa liittymän aktivoinnissa ja ongelmatilanteissa.

Lähes kaikissa TOASin kohteissa on ethernet-liittymä, jolloin tarvitset ainoastaan verkkokaapelin yhteyden käyttämiseksi.

*Muutamissa kohteissa on VDSL2-liittymä, joka edellyttää erillistä verkkolaitetta (modeemia). Näiden kohteiden asunnoissa on TOASin puolesta modeemi, jossa on myös langaton nettiyhteys. Modeemi tulee aina jättää asuntoon.
Modeemikohteita ovat Vanha Domus (raput B–E), Rauhaniemi, Ankkari, Kanjoni, Veikkola 1, Veikkola 2, Lukonlysti, Lukonkruuti, Leenanlinna ja Kaisanpirtit.

Mikäli haluat ethernet-kohteen asukkaana oman langattoman verkon, voit hankkia oman reitittimen. Oman langattoman verkon kytkennässä on noudatettava Telian ohjeita.

Allekirjoittamalla vuokrasopimuksen sitoudut noudattamaan myös netin käyttöehtoja.

Autopaikka

Asuntojen hakusivulta näet, onko kohteessasi mahdollisuus autopaikkaan. Tulevaisuudessa pysäköintipaikat vuokrataan sähköisesti eParking-palvelun kautta. Muutoksen jälkeen pysäköintipaikan vuokra maksetaan eParking-palvelussa, joten autopaikan veloitus poistuu asunnon vuokralaskulta. eParkingiin siirrytään vaiheittain. Palveluun jo siirretyt kohteet: Ritvanranta, Kirstinranta, Pirkonranta, Raunonlinna, Heikintorni, Timontalot, Lukonkierikka, Lukonlysti, Lukonkruuti, Sepontalo, Annala, Iso-Heikkilä ja Kaisanpirtit, Rantalinna, Trikootalo, Messukylä, Rautapelto, Janka, Männikkö, Leenanlinna, Lapinkaari, Vanha Domus, Uusi Domus, Rauhaniemi, Viklanpolku, Erkkilä, Kanjoni ja Veikkolat 1 ja 2. Muiden kohteiden autopaikat vuokrataan toistaiseksi edelleen TOASin asuntotoimistosta.

Mikäli haluat vuokrata autopaikan kohteesta, jossa eParking on käytössä, tulee palvelussa ensin hakea oikeus paikan varaamiseen osoitteen perusteella. Lisätietoa paikan varaamisesta.

Uuden sopimuksen yhteydessä lämmitystolpan avain ja mahdollinen kulkukortti pysäköintihalliin noudetaan TOASin toimistolta Iidesrannasta. Pysäköintioikeus osoitetaan näyttämällä varaus eParking-palvelusta.

Jos asukkaalla on väliaikainen asukas tai alivuokralainen, tulee TOASin vuokralaisen tehdä palveluun käyttäjätunnus ja lisätä toinen rinnakkaiskäyttäjäksi. Laskutus tapahtuu TOASin vuokralaisen kautta.

Vaikka autopaikkojen vuokraus siirtyy eParkingiin, TOAS on edelleen autopaikkojen vuokranantaja. Mahdollisissa vikatilanteissa vikailmoitukset tehdään jatkossakin omaTOASin kautta.

Lisätietoja: eParking asiakaspalvelu info@eparking.fi, Puh. 0406538556 tai TOAS asuntotoimisto: asuntotoimisto@toas.fi, Puh. 0800 95560

Käyttömaksut

 • Autopaikka 10 €/kk
 • Autopaikka (keskusta, Kaleva, Velinterassit) 15 €/kk
 • Autokatospaikka 15 €/kk
 • Autokatospaikka (Kaleva) 20€/kk
 • Autohallipaikka tai autotalli 45€/kk
 • Autohallipaikka (keskusta) 55€/kk
 • Autohallipaikka (Hervanta) 40€/kk

Kuntosali

Voit käyttää maksutta TOASin kuntosalia, mikäli sellainen on omalle kohteelle määritelty. Rekisteröidy käyttäjäksi asuntotoimistolla (pl. Tuulanhovin ja Mikontalon asukkaat, jotka pääsevät kuntosalille omalla avaimellaan).

Käyttöoikeutesi säilyy niin kauan kuin vuokrasopimuksesi on voimassa. Kuntosalin käyttöoikeus on henkilökohtainen, mutta kaikki samassa asunnossa asuvat voivat rekisteröityä käyttäjäksi. Hyviä treenejä!

Rekisteröityä voit alla olevan kohdejaon mukaan:

 • Domus-sali (TOAS Uusi Domus, Pellervonkatu 9)
  Kalevan kohteet, 160, 180, 217, 350, 960
 • Lapinkaari-sali (TOAS Lapinkaari, Lapinkaari 1)
  120, 130, 135, 145, 150, 170, 175, 190, 195, 205, 970
 • Mikkis (TOAS Mikontalo, Insinöörinkatu 60)
  401, 420, 410, 411, 412, 480
 • Tuulanhovi (TOAS Tuulanhovi, Vaajakatu 5)
  440

Yhteiskäyttöauto

TOASin asukkaana voit vuokrata Renault Zoen mihin vuorokauden aikaan tahansa todella kätevästi Secto Yhteisauto -palvelusta. Käytössä on kolme automaattivaihteista autoa, jotka löydät TOAS Heikintornin (Iidesaukio 1), TOAS Kalevan Keihään (Sarvijaakonkatu 18) ja TOAS Tuulanhovin (Vaajakatu 5) pysäköintialueilta.

Voidaksesi vuokrata auton, tulee Sinun rekisteröityä Secto Yhteiskäytön käyttäjäksi luomalla palveluun tunnukset.

 1. Mene puhelimella tai tietokoneen selaimella Secto Yhteiskäyttö sivulle https://sectoyhteiskaytto.fi.
 2. Anna liittymiskoodi TOASeasyliving
 3. Luo käyttäjätunnus ja täytä pyydetyt tiedot
 4. Järjestelmä lähettää ilmoituksen käyttäjätunnuksen luomisesta annettuun sähköpostiin.
 5. Kirjaudu sisään Secto Yhteiskäyttö -palveluun https://sectoyhteiskaytto.fi.

Secto Yhteiskäyttö on online-palvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla ja mobiilipuhelimilla. Tarvitset vain nettiyhteyden. Auton lukitus tapahtuu Secto -palvelun kautta eli avaimia ei tarvita.

Kuljettajan käyttöohje

Secto Tiepalvelu
Vahinkotapauksissa tai matkan katketessa muista syistä Secto Tiepalvelu palvelee puhelimessa ympäri vuorokauden. Mikäli tilannetta ei saada korjattua puhelimitse, tieturva-ammattilainen lähetetään paikalle auttamaan.
Puh. 020 792 4311, assistance@falck.fi

Driveco tekninen tuki Puh. 0500 798 534

Hinnasto

 • 15 min ->1 tunti = 8 e
 • 1 ->2 tuntia = 15 e
 • 2 ->4 tuntia = 25 e
 • 4 -> 10 tuntia = 35 e
 • 10 -> 24 tuntia = 50 e

Auton ajomatka täydellä akulla on noin 200 km. Lataaminen auton kotipaikalla ei maksa auton käyttäjälle mitään, vaan sisältyy hintaan.

omaTOAS – asiointikanava ja tietopankki

Palvelusta löydät  

 • vuokrasopimuksesi
 • vuokranmaksutiedot
 • asuntohakemuksesi
 • omat tietosi
 • vikailmoituksen
 • TOASbookingin: varaukset pesutiloihin ja saunoihin
 • kiinteistön tiedot
 • irtisanomisen
 • ohjeita asumiseen

Paint Your Butt Off – maalaa oma kämppäsi

Me TOASilla haluamme, että sinulla on Rauhaniemen tai Veikkoloiden kohteeseemme muuttaessasi kaikki mahdollisuudet tehdä asunnosta koti. Kiinteistöosaston Jussi kävi sopimassa Kaukajärven K-Raudan kanssa opiskelijan maalisetistä, jonka avulla sutaiset kämpästäsi hetkessä omannäköisesi. Siis TOASin piikkiin!

Jos maalailuhommat kiinnostavat, toimi näin:

 1. vuokraa Rauhaniemestä (kohde 205) tai Veikkoloista (495-496) asunto tai soluhuone
 2. laita Jussille sähköpostia osoitteeseen isannointi@toas.fi otsikolla ”Jussin maalisetti” ja ilmoita nimesi, osoitteesi ja mitkä tilat haluat maalata. Jussi kuittaa sulle sitten tarvittavat lisäohjeet!
 3. paint your butt off!

Maalata voi kaikki kuivien tilojen seinät, eli ei vessaa eikä kylppäriä. Väri vapaa. Settiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet kittauksesta suojaukseen.

Lisäksi, haluamme tietysti nähdä upean lopputuloksen, eli ota kämpästä ennen-jälkeen-kuvat ja postaa ne meidän someen ja tägää meidät kuvaan.

Kampanja ei koske kalustettuja asuntoja.

Lomakkeet ja dokumentit

Tulostettavat lomakkeet ja ohjeet