Tutustu ja vaikuta Saat eniten irti opiskelija-asumisestasi osallistumalla ja kertomalla toiveistasi.

Vaikuta asumiseesi

Asukkaiden ja TOASin yhteistoiminnasta vastaavat kohdekohtaiset asukastoimikunnat, jotka valitaan asukaskokouksissa.

Toimikunnat päättävät asukastoimintaan varatun määrärahan käytöstä sekä ovat päättämässä asukastoiminnan neuvottelukunnan kautta yhteisistä TOASia koskevista asioista. Näitä ovat esimerkiksi vuokrien tasaus, järjestyssäännöt ja asukasedustajien valinta TOASin toimielimiin.

Monet asukastoimikunnat järjestävät tapahtumia ja yhteisiä illanviettoja, kuten pikkujouluja, grillijuhlia ja pihatalkoita.

Kerhohuoneet ovat tarkoitettu asukkaiden yhteiseen ajanviettoon, jonne asukastoimikunnat voivat hankkia omia kalusteita, biljardipöytiä, videotykkejä jne. Asukastoimikunnilla on käytössä palkintosysteemi, jossa yhteisistä tiloista vikailmoituksia tekevien asukkaiden kesken arvotaan elokuvalippuja. Tästä kerrotaan lisää kohteiden somesivuilla, joihin kannattaakin liittyä heti muutettuasi.

Kannattaa seurata kohteesi ilmoitustaulua ja asukastoimikunnan somesivustoja!

 

Toiminta Tuohi

Toiminta Tuohen tarkoituksena on aktivoida ja kannustaa kohteiden asukastoimikuntia tekemään ja kokeilemaan uusia asioita. Toiminta Tuohi -tapaamisia on pari kertaa vuodessa asukasaktiivien kanssa, ja niissä ideoidaan erilaisia tapoja kehittää asukastoimintaa. TOAS tukee asukastoimintaa vuosittaisella määrärahalla, tuohi tulee siis TOASilta uudenlaiseen asukastoimintaan.

Annahan kuulua!

Haluamme tarjota sinulle kodin lisäksi mahdollisuudet kaikkeen, mitä hyvää opiskelijaelämään kuuluu. Parhaiten se onnistuu yhdessä: kerro meille, miten voimme tehdä asumisestasi mahdollisimman mukavaa ja mutkatonta!