Tutustu ja vaikuta Saat eniten irti opiskelija-asumisestasi osallistumalla ja kertomalla toiveistasi.

Vaikuta asumiseesi

Asukkaiden ja TOASin yhteistoiminnasta vastaavat kohdekohtaiset asukastoimikunnat, jotka valitaan asukaskokouksissa.

Toimikunnat päättävät asukastoimintaan varatun määrärahan käytöstä sekä ovat päättämässä asukastoiminnan neuvottelukunnan kautta yhteisistä TOASia koskevista asioista. Näitä ovat esimerkiksi vuokrien tasaus, järjestyssäännöt ja asukasedustajien valinta TOASin toimielimiin.

Monet asukastoimikunnat järjestävät tapahtumia ja yhteisiä illanviettoja, kuten pikkujouluja, grillijuhlia ja pihatalkoita.

Kerhohuoneet ovat tarkoitettu asukkaiden yhteiseen ajanviettoon, jonne asukastoimikunnat voivat hankkia omia kalusteita, biljardipöytiä, videotykkejä jne. Asukastoimikunnilla on käytössä palkintosysteemi, jossa yhteisistä tiloista vikailmoituksia tekevien asukkaiden kesken arvotaan elokuvalippuja. Tästä kerrotaan lisää kohteiden somesivuilla, joihin kannattaakin liittyä heti muutettuasi.

Kannattaa seurata kohteesi ilmoitustaulua ja asukastoimikunnan somesivustoja!

 

Asukastoiminta-aktivaattori

Asukastoiminta-aktivaattori on TOASin apuraha, jota voit hakea asumista tai yhteishenkeä parantavan hankkeen toteuttamiseksi.

Jaamme apurahaa vuosittain 1 500 euroa yleisenä hankeapurahana ja kannustuspalkintona.

Kannustuspalkinnon myönnämme myös yleisesti laadukkaasta asukastoiminnasta. Asukastoimintaa edistävän projektin tai tapahtuman voi ideoida kuka tahansa asukas.

  • apurahaa voi hakea hankkeen kaikkiin kuluihin tai vain osaan
  • asukastoimikuntien neuvottelukunta käsittelee hakemuksia kahdesti vuodessa
  • toimita hakemus kevään hakuun maaliskuussa ja talven hakuun lokakuussa
  • apurahan hakemisesta saa lisätietoja omalta asukastoimikunnalta

Annahan kuulua!

Haluamme tarjota sinulle kodin lisäksi mahdollisuudet kaikkeen, mitä hyvää opiskelijaelämään kuuluu. Parhaiten se onnistuu yhdessä: kerro meille, miten voimme tehdä asumisestasi mahdollisimman mukavaa ja mutkatonta!

 

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä