KampanjatTältä sivulta löytyvät kaikki ajankohtaiset kampanjat

Soluasuntoja siistiksi TOASin piikkiin

Aloitimme syksyllä 2021 kokeilun, jossa muutaman asuinkohteen soluasuntojen yhteiset tilat siivotaan säännöllisesti TOASin piikkiin. Siis vuokranantajasi maksaa asuntosi siivouksen! Itse voit nostaa vaikka jalat pöydälle ja keskittyä mihin tahansa muuhun kuin siivouksesta murehtimiseen. Tällä tavalla haluamme parantaa solu­asuntojemme viihtyisyyttä ja varmistaa, että kaikki saavat asua moitteettomissa oloissa. Kämppiksetkin voivat keskittyä mukavaan yhdessä­oloon siivousvuorojen pohtimisen sijaan.

Mukana tässä kokeilussa ovat Pellavapään ja Tekniikantornien soluasunnot. Jos et halua murehtia siivoamisesta, vaan keskittyä olennaiseen ja antaa vuokranantajan huolehtia siivoushommista, hae Pellavapään tai Tekniikantornien soluasukkaaksi!

Otamme automaattisesti uusiin soluasukkaisiin yhteyttä siivouksen osalta.

Jussin maalisetti - maalaa kotisi

Me TOASilla haluamme, että sinulla on Kanjonin tai Veikkoloiden kohteeseemme muuttaessasi kaikki mahdollisuudet tehdä asunnosta koti. Kiinteistöosaston Jussi kävi sopimassa Kaukajärven K-Raudan kanssa opiskelijan maalisetistä, jonka avulla sutaiset kämpästäsi hetkessä omannäköisesi. Siis TOASin piikkiin!

Jos maalailuhommat kiinnostavat, toimi näin:

  1. vuokraa Kanjonista (kohde 460) tai Veikkoloista (495-496) asunto tai soluhuone
  2. laita Jussille sähköpostia osoitteeseen isannointi@toas.fi otsikolla ”Jussin maalisetti” ja ilmoita nimesi, osoitteesi ja mitkä tilat haluat maalata. Jussi kuittaa sulle sitten tarvittavat lisäohjeet!
  3. vapauta luovuutesi ja maalaa seinät mieleiseksi!

Maalata voi kaikki kuivien tilojen seinät, eli ei vessaa eikä kylppäriä. Värin saat vapaasti valita. Settiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet kittauksesta suojaukseen.

Lisäksi, haluamme tietysti nähdä upean lopputuloksen, eli ota asunnosta ennen-jälkeen-kuvat ja postaa ne someen ja tägää meidät kuvaan tai lähetä kuvat sähköpostitse osoitteeseen isannointi@toas.fi, niin voimme jakaa työsi tuloksen somekanavissamme tai nettisivuillamme.

Kampanja ei koske kalustettuja asuntoja.