KampanjatTältä sivulta löytyvät kaikki ajankohtaiset kampanjat

Sähköpyörän vuokraus edullisesti TOASin asukkaille

TOASin asukkaat voivat vuokrata edullisesti sähköavusteisia polkupyöriä Tampereen Kalevassa sijaitsevasta pyörähuoltopalvelusta. Willari fiksaa & loonaa vuokraa pyöriä osoitteessa Sammonkatu 22–24, 33540 Tampere.

Sähköpyörät on suunniteltu turvallisiksi ja mukavaksi ajaa etenkin kaupunki- ja maantieolosuhteissa. Tehokas ja kevyt moottori takaa optimaalisen voimansiirron ja tarjoaa kuljettajalle luonnollisen polkemistuntuman. Sähköpolkupyörät avustavat polkemista 25 km/h asti. Sähköpyörä sopii kaikenikäisille – riippumatta fyysisestä kunnosta tai muista rajoitteista.

Vuokrahinnasto:

1 vuorokausi / 8 €
1–6 h / 5 €

TOAS:in asukkaalta tarkistetaan henkilöllisyys sekä osoite vuokrauksen yhteydessä.

Ohjeet sähköpyörän vuokraamiseen:

  1. varaa pyörä puhelimitse 0413144912 tai sähköpostilla info@willari.fi
  2. nouda sähköpyörä Willarin toimipisteeltä osoitteesta Sammonkatu 22-24, Kaleva
  3. noudon yhteydessä TOAS asukkaalta tarkastetaan henkilöllisyys sekä osoite

Sähköpyörän vuokrausehdot löytyvät Willarin verkkosivuilta.

Soluasuntoja siistiksi TOASin piikkiin

Aloitimme syksyllä 2021 kokeilun, jossa muutaman asuinkohteen soluasuntojen yhteiset tilat siivotaan säännöllisesti TOASin piikkiin. Siis vuokranantajasi maksaa asuntosi siivouksen! Itse voit nostaa vaikka jalat pöydälle ja keskittyä mihin tahansa muuhun kuin siivouksesta murehtimiseen. Tällä tavalla haluamme parantaa solu­asuntojemme viihtyisyyttä ja varmistaa, että kaikki saavat asua moitteettomissa oloissa. Kämppiksetkin voivat keskittyä mukavaan yhdessä­oloon siivousvuorojen pohtimisen sijaan.

Mukana tässä kokeilussa ovat Pellavapään ja Tekniikantornien soluasunnot. Jos et halua murehtia siivoamisesta, vaan keskittyä olennaiseen ja antaa vuokranantajan huolehtia siivoushommista, hae Pellavapään tai Tekniikantornien soluasukkaaksi!

Otamme automaattisesti uusiin soluasukkaisiin yhteyttä siivouksen osalta.

Opiskelija-asunto suoraan pelipaikoilta, kohtuuhinnalla ja reiluin ehdoin. Hae TOAS-soluun!

Uuden opiskelijan kesä täyttyy usein virallisista paperihommista ja kilometrien pituisista to do -listoista. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä vuokra-asunnon metsästys, stressikäyrät voivat nousta nopeasti Näsinneulan tasolle.

Me TOAS:illa haluamme tehdä opiskelijaelämän aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Hakemalla Tampereen pelipaikoilla sijaitsevaan soluasuntoon, varmistat itsellesi kodin heti alkusyksystä. Voimme myös luvata, että edullisen vuokratasomme ansiosta sinulle jää rahaa muuhunkin kuin makaronimössöön.

Olemme tukenasi kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Emme korota vuokraasi ennakoimattomasti tai kutsu itseämme yllättäen kylään. Sovellumme myös erinomaisesti sitoutumiskammoisille, sillä meillä on kaikissa vuokrasopimuksissamme kalenteri­kuukauden irtisanomisaika. Älä tuhlaa kesääsi turhaan säätöön – laita soluhakemus sisään ja ota rennosti!

Tutustu TOASin soluasumiseen ja hae asuntoa!

Jussin maalisetti - maalaa kotisi

Me TOASilla haluamme, että sinulla on Rauhaniemen tai Veikkoloiden kohteeseemme muuttaessasi kaikki mahdollisuudet tehdä asunnosta koti. Kiinteistöosaston Jussi kävi sopimassa Kaukajärven K-Raudan kanssa opiskelijan maalisetistä, jonka avulla sutaiset kämpästäsi hetkessä omannäköisesi. Siis TOASin piikkiin!

Jos maalailuhommat kiinnostavat, toimi näin:

  1. vuokraa Rauhaniemestä (kohde 205) tai Veikkoloista (495-496) asunto tai soluhuone
  2. laita Jussille sähköpostia osoitteeseen isannointi@toas.fi otsikolla ”Jussin maalisetti” ja ilmoita nimesi, osoitteesi ja mitkä tilat haluat maalata. Jussi kuittaa sulle sitten tarvittavat lisäohjeet!
  3. paint your butt off!

Maalata voi kaikki kuivien tilojen seinät, eli ei vessaa eikä kylppäriä. Värin saat vapaasti valita. Settiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet kittauksesta suojaukseen.

Lisäksi, haluamme tietysti nähdä upean lopputuloksen, eli ota asunnosta ennen-jälkeen-kuvat ja postaa ne meidän someen ja tägää meidät kuvaan tai lähetä kuvat sähköpostitse osoitteeseen isannointi@toas.fi, niin voimme jakaa työsi tuloksen somekanavissamme tai nettisivuillamme.

Kampanja ei koske kalustettuja asuntoja.