KampanjatTältä sivulta löytyvät kaikki ajankohtaiset kampanjat

Kampanja-asunnot

Jos olet uusi asukas ja aloitat vuokrasopimuksesi viimeistään 30.11. jossakin kampanjaan valituista asunnoista, saat Netflixin 25 euron lahjakortin, jotta viihdyt uudessa kodissasi hyvän viihteen parissa entistäkin paremmin. (Edun saaminen edellyttää vuokrasopimuksen alkamista aikaisintaan 1.11. ja viimeistään 30.11.2020 alkaen ja etu on voimassa vain uusille asukkaille)

Toimi nopeasti, sillä kampanja on voimassa juuri nyt ja koskee vain näitä asuntoa!

HAE NÄIN:

  • Lähetä sähköpostia asuntotoimistoon otsikolla ”Kampanja-asunto” ja kerro mistä asunnosta on kyse ja mistä päivästä alkaen haluat aloittaa vuokrasopimuksesi, kuitenkin aikaisintaan 1.11. ja viimeistään 30.11.2020
  • Asuntoa voi hakea vain, mikäli hakijalla on voimassaoleva hakemus soluasuntoon etkä asu vielä TOASilla
  • Asunto tarjotaan nopeimmalle, toimi siis nopeasti

Huom:

  • kampanja-asuntoa koskevat samat asumisoikeuden ehdot kuin muitakin asuntoja
  • koko hakemuksesi poistuu, kun saat tarjouksen
  • asuntoa voi katsoa vasta, kun on saanut tarjouksen tai kun asunto on tyhjillään

Kampanjan asunnot:

Markuksentorilla huone kahden hengen poikasolusta. Asunnossa on yhteensä 67,5 neliötä, ja tämän soluhuoneen vuokra on 417,90 euroa + 20 e käyttömaksu.

Markuksentorin soluasunto

Pellavapään kahden hengen poikasolu. Asunnossa on yhteensä 53 neliötä ja soluhuoneen vuokra on 372,71 euroa + 20 e käyttömaksu. Asunnossa on parveke.
Huom! Kohde on vakuudeton.

Pellavapään soluasunto

Kuvia asunnoista löydät kohteiden omilta sivuilta!

Jussin maalisetti - maalaa kotisi

Me TOASilla haluamme, että sinulla on Rauhaniemen tai Veikkoloiden kohteeseemme muuttaessasi kaikki mahdollisuudet tehdä asunnosta koti. Kiinteistöosaston Jussi kävi sopimassa Kaukajärven K-Raudan kanssa opiskelijan maalisetistä, jonka avulla sutaiset kämpästäsi hetkessä omannäköisesi. Siis TOASin piikkiin!

Jos maalailuhommat kiinnostavat, toimi näin:

  1. vuokraa Rauhaniemestä (kohde 205) tai Veikkoloista (495-496) asunto tai soluhuone
  2. laita Jussille sähköpostia osoitteeseen isannointi@toas.fi otsikolla ”Jussin maalisetti” ja ilmoita nimesi, osoitteesi ja mitkä tilat haluat maalata. Jussi kuittaa sulle sitten tarvittavat lisäohjeet!
  3. paint your butt off!

Maalata voi kaikki kuivien tilojen seinät, eli ei vessaa eikä kylppäriä. Värin saat vapaasti valita. Settiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet kittauksesta suojaukseen.

Lisäksi, haluamme tietysti nähdä upean lopputuloksen, eli ota asunnosta ennen-jälkeen-kuvat ja postaa ne meidän someen ja tägää meidät kuvaan tai lähetä kuvat sähköpostitse osoitteeseen isannointi@toas.fi, niin voimme jakaa työsi tuloksen somekanavissamme tai nettisivuillamme.

Kampanja ei koske kalustettuja asuntoja.