KampanjatTältä sivulta löytyvät kaikki ajankohtaiset kampanjat

Hei opiskelija! Vuokraa solu, asu kuin yksiössä!

Tarjoamme nyt uusille asukkaille mahdollisuuden vuokrata tyhjästä soluasunnosta huoneen niin, että asunnossa saa asua yksin heinäkuun loppuun asti. Saat siis soluhuoneen ja asunnon yhteiset tilat yksin käyttöösi, ja takaamme että saat asua asunnossa yksin heinäkuun loppuun saakka. Halutessasi voit vuokrata asunnosta enemmän kuin yhden huoneen, jolloin saat lisää tilaa käyttöösi.

Kampanjassa mukana olevat kohteet ovat:

Mikontalo
Paawola
Lukonkierikka
Lukonkruuti
Tuulanhovi

Kampanja koskee vain uusia asukkaita ja on voimassa 30.4.2021 asti tai niin kauan kuin huoneita riittää. Mikäli kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen asuntotoimisto@toas.fi otsikolla ”solukampanja”, ja kerro mistä kohteesta haluat vuokrata soluhuoneen/huoneita. Hakijalla tulee olla voimassaoleva soluhakemus haluamaansa kohteeseen järjestelmässämme. Kampanja koskee myös kalustettuja soluasuntoja.

Jussin maalisetti - maalaa kotisi

Me TOASilla haluamme, että sinulla on Rauhaniemen tai Veikkoloiden kohteeseemme muuttaessasi kaikki mahdollisuudet tehdä asunnosta koti. Kiinteistöosaston Jussi kävi sopimassa Kaukajärven K-Raudan kanssa opiskelijan maalisetistä, jonka avulla sutaiset kämpästäsi hetkessä omannäköisesi. Siis TOASin piikkiin!

Jos maalailuhommat kiinnostavat, toimi näin:

  1. vuokraa Rauhaniemestä (kohde 205) tai Veikkoloista (495-496) asunto tai soluhuone
  2. laita Jussille sähköpostia osoitteeseen isannointi@toas.fi otsikolla ”Jussin maalisetti” ja ilmoita nimesi, osoitteesi ja mitkä tilat haluat maalata. Jussi kuittaa sulle sitten tarvittavat lisäohjeet!
  3. paint your butt off!

Maalata voi kaikki kuivien tilojen seinät, eli ei vessaa eikä kylppäriä. Värin saat vapaasti valita. Settiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet kittauksesta suojaukseen.

Lisäksi, haluamme tietysti nähdä upean lopputuloksen, eli ota asunnosta ennen-jälkeen-kuvat ja postaa ne meidän someen ja tägää meidät kuvaan tai lähetä kuvat sähköpostitse osoitteeseen isannointi@toas.fi, niin voimme jakaa työsi tuloksen somekanavissamme tai nettisivuillamme.

Kampanja ei koske kalustettuja asuntoja.