Asunnon vastaanottoKun sopiva koti on löytynyt ja vapaana, hoidetaan vielä pari asiaa kuntoon.

Hyväksy asuntotarjous

Tarjous lähetetään sähköpostiisi, ja samalla hakemuksesi poistuu järjestelmästä. Käy tarjous huolellisesti läpi ja tarkasta asunnon osoite, tyyppi, koko, vuokra sekä sopimuksen alkamispäivä. Mikäli sopimuksen alkamispäivä on viikonloppu/arkipyhä, muuttopäivä on seuraava arkipäivä. Huomioi tarjouksen eräpäivä, reagointiaika on lyhyt.

Jos tarvitset lisäaikaa tarjouksen hyväksymiseen, ota yhteyttä asuntotoimistoon ennen tarjouksen eräpäivää.

Hyväksy tarjous eräpäivään mennessä maksamalla vakuus tarjouksen viitenumerolla ja toimittamalla kaikki pyydetyt liitteet eräpäivään mennessä sähköpostitse asuntotoimisto@toas.fi tai paikan päälle asuntotoimistoon. Siellä voit myös hyväksyä asuntotarjouksen henkilökohtaisesti.

Huomaa, että et voi itse määrittää, milloin vuokrasopimus alkaa tai asunto vapautuu. Asunnot tarjotaan edellisen asukkaan irtisanottua sopimuksensa ja uuden sopimus alkaa heti edellisen päätyttyä.

Asuntojemme vakuusmaksut

  • soluasunto 200 €
  • yksiö 300 €
  • perheasunto 500 €
  • vakuudettomat 0 € (ei maksua)

Toimi näin

Lähetä asuntotoimistoon kaikki asuntotarjouksessa pyydetyt liitteet viimeistään tarjouksen eräpäivänä:

  • kuitti maksetusta vakuusmaksusta
  • opiskelutodistus/ kuva opiskelijakortista/kuvakaappaus koulun intrasta läsnäolotiedoista tai muu vastaava dokumentti, jolla todistat olevasi opiskelija (VR:n tai Matkahuollon opiskelijakortti ei käy)
  • irtisanomisilmoitus, mikäli vaihdat asuntoa TOASin sisällä. HUOM! Alle kalenterikuukauden irtisanominen on mahdollista vain lomakkeella. Jos uusi TOASin asuntosi on siis vapautumassa jo seuraavan kuukauden alusta, älä tee sähköistä irtisanomista. Mahdollisuus irtisanoa alle kalenterikuukauden irtisanomisajalla ei koske nopeasti saatavia asuntoja.
  • kuva lapsen Kela-kortista, mikäli olet hakenut asuntoa alaikäisen lapsen kanssa
  • täytetty ja allekirjoitettu esisopimus, mikäli olet alaikäinen tai et muusta syystä pysty tekemään sähköistä allekirjoitusta TUPAS-tunnuksilla

Toimita liitteet paikan päälle, postitse tai sähköpostin liitetiedostoina: asuntotoimisto@toas.fi.

Huom! Jos et itse pysty vastaanottamaan asuntoa, avaimia tai muuten hoitamaan asuntoasioitasi ja olet täysi-ikäinen, voit antaa toiselle henkilölle oikeuden hoitaa asioitasi valtakirjalla. Ilman valtakirjaa täysi-ikäisen henkilön asioita ei voi hoitaa eikä tiedustella.

 

Vuokrasopimus ja maksujen hoitaminen