Asunnon vastaanottoKun sopiva koti on löytynyt ja vapaana, hoidetaan vielä pari asiaa kuntoon.

Hyväksy asuntotarjous

Tarjous lähetetään sähköpostiisi, ja samalla hakemuksesi poistuu jonosta. Käy tarjous huolellisesti läpi ja tarkasta asunnon osoite, tyyppi, koko, vuokra sekä vapautumispäivä. Huomioi tarjouksen eräpäivä, reagointiaika on lyhyt.

Jos tarvitset lisäaikaa tarjouksen hyväksymiseen, ota yhteyttä asuntotoimistoon.

Hyväksy tarjous neljän arkipäivän sisällä maksamalla vakuus tarjouksen viitenumerolla ja toimittamalla kaikki pyydetyt liitteet eräpäivään mennessä sähköpostitse asuntotoimisto@toas.fi tai paikan päälle asuntotoimistoon. Siellä voit myös hyväksyä asuntotarjouksen henkilökohtaisesti.

Huomaa, että et voi itse määrittää, milloin vuokrasopimus alkaa tai asunto vapautuu. Asunnot tarjotaan edellisen asukkaan irtisanottua sopimuksensa ja uuden sopimus alkaa heti edellisen päätyttyä.

Asuntojemme vakuusmaksut

  • soluasunto 200 €
  • yksiö 300 €
  • perheasunto 500 €
  • vakuudettomat 0 € (ei maksua)

Toimita liitteet

Lähetä asuntotoimistoon kuitti maksetusta vakuusmaksusta, opiskelutodistus tai kopio opiskelijakortista. Mikäli vaihdat asuntoa TOASin sisällä, muista myös irtisanoa nykyinen sopimuksesi. Ole tarkkana irtisanomisen ajankohdan kanssa ja muista myös allekirjoittaa irtisanomisilmoitus! Toimita liitteet paikan päälle, postitse tai sähköpostin liitetiedostoina: asuntotoimisto@toas.fi.

Huom! Jos et itse pysty vastaanottamaan asuntoa, avaimia tai muuten hoitamaan asuntoasioitasi ja olet täysi-ikäinen, voit antaa toiselle henkilölle oikeuden hoitaa asioitasi valtakirjalla.