TOAS ja POK ovat solmineet yhteistyösopimuksen – uuteen opiskelijakortteliin avautuu Sale-myymälä

29.08.2023

Tampereen opiskelija-asuntosäätiön historian suurin rakennuskohde TOAS Hippos saa oman lähikaupan. TOAS ja Pirkanmaan Osuuskauppa POK ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Hippokselle avataan Sale-myymälä kesällä 2025.

TOAS Hippoksen aulatila, jossa on Sale-myymälä

TOASille yhteistyö Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa on erittäin tärkeä. TOAS haluaa tarjota opiskelijoille paitsi edullisia ja laadukkaita asuntoja, myös helpottaa opiskelijoiden arkea siten, että kattavat palvelut löytyvät läheltä opiskelijakoteja.

Uusi Sale-myymälä lisää TOAS Hippoksen asukkaiden asumisviihtyvyyttä ja arjen helppoutta, ja samalla siitä hyötyvät myös kaikki lähiympäristössä asuvat ja liikkuvat tamperelaiset. TOASin toimitusjohtaja Kirsi Koski on tyytyväinen yhteistyöhön.

– Hippos-kortteliin toteutetaan kaavan mukaisesti myös liiketiloja ja kauppa oli tavoitteenamme jo suunnittelun alkuvaiheessa. Hienoa, että kauppa toteutuu, Koski kertoo.

Myös Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-ketjujohtaja Asta Kantola iloitsee yhteistyöstä.

– Opiskelijat saavat nopeasti ruokaostokset oman kodin alakerrassa sijaitsevasta Salesta. Valikoimassa huomioidaan opiskelijoiden tarpeita. Hienoa yhteistyössämme on myös se, että Salen kylmälaitteista syntyvää lauhdelämpöä voidaan hyödyntää korttelin lämmityksessä.

TOAS Hippos on Tampereen opiskelija-asuntosäätiön suurin rakennushanke, jonka rakentaminen alkoi kesällä 2022. Työt ovat jatkuneet aikataulujen mukaisesti ja ensimmäiset talot ovat jo harjakorkeudessa. Harjannostajaisia vietetään syksyn aikana ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan kohteisiin kesällä 2024. Vuonna 2025 koko opiskelijakorttelissa asuu jo yli 450 opiskelijaa.

TOAS Hippos rakentuu Allianssi-yhteistyöllä. Allianssissa mukana ovat TOAS, Hartela Pirkanmaa Oy, Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Granlund Tampere Oy ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy.

 

Lisätietoja:

Kirsi Koski
Toimitusjohtaja, TOAS
puh. 050 330 2103
kirsi.koski@toas.fi

Asta Kantola
Sale-ketjujohtaja, Pirkanmaan Osuuskauppa
puh. 010 767 2891
asta.kantola@sok.fi

Hippoksen muita, vapaita liiketiloja voi tiedustella:

Jari Kivipelto, talousjohtaja, TOAS
puh. 0400 637 349
jari.kivipelto@toas.fi

 

https://toas.fi/toas-hippos/