Hankkeiden supervuosi 2024 – katso valmistuvien talojen hakujen ja muuttojen alustavat aikataulut

27.10.2023

Mikontalo

Mikontalossa aloitettiin kesällä remontti, jossa kolmen hengen soluasunnot muutetaan yksiöiksi ja pieniksi kaksioiksi. Remontoituja asuntoja tulee jokaiseen rappuun 48 – yhteensä siis 192 kappaletta. Ensimmäisenä remontoidun A-rapun asunnot ovat pian valmiita, ja niitä pääsee jo hakemaan. Asuntojen tarjoaminen aloitetaan 5.12.2023. A-rappuun valmistuu ainoastaan yksiöitä. Näihin asuntoihin pääsee muuttamaan jo alkuvuodesta 2024!

Koko remontti on valmis ensi kesänä, ja asunnot valmistuvat ja tulevat haettaviksi rappu kerrallaan vaiheittain. Seuraa nettisivujemme Ajankohtaista-osiota. Siellä ilmoitamme, milloin muidenkin rappujen asuntoja voi hakea ja mitä muuta ajankohtaista asiaan liittyy!

 

Vanha Domus

Vanhan Domuksen A-talo eli TOASin ihka ensimmäinen talo on tällä hetkellä peruskorjauksessa, ja kaikki talon sisäpinnat ja tekniikka uusitaan täysin. Historiallinen Vanha Domus jää huippusijainnille Kalevaan, mutta se saa aivan uuden elämän upeiden ja nykyaikaisten asuntojen myötä.

Haku A-talon uusiin asuntoihin aukeaa alkuvuodesta, ja muuttamaan uudet asukkaat pääsevät kesällä 2024. Asuntoja on yhteensä 67, joista kaksi on kaksioita ja muut ovat yksiöitä.

Kohteen muut raput ovat vielä entisellään, ja hankkeen etenemistä odotellaan. Tiedotamme asiasta lisää asian edetessä.

 

Rauhaniemi

Rauhaniemeen rakentuu kovaa vauhtia uusi talo ja 67 uutta asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä ja pieniä kaksioita. Uuden talon on määrä valmistua kesällä 2024, ja haku aukeaakin jo heti alkuvuodesta. Ilmoitamme haun aukeamisesta ja muista tärkeistä tiedoista vielä tämän vuoden puolella!

 

Hippos

Hippokselle valmistuu kesän ja alkusyksyn aikana vaiheittain yhteensä 290 asuntoa. Haku kahden ensimmäisen talon asuntoihin aukeaa vuoden 2024 alkupuolella. Muuttovalmiita asunnot ovat kesällä 2024. Ensimmäisiin taloihin valmistuu yhteisöyksiöitä sekä kaksioita ja kolmioita.

Seuraavaan kahteen taloon valmistuu yhteensä 116 asuntoa, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Maantasokerroksen asunnot ovat upeita parviasuntoja omalla sisäänkäynnillä ja terassilla.

Viidenteen taloon tulee yhteensä 45 asuntoa, jotka ovat pääasiassa yksiöitä, mutta mukana on myös muutamia kaksioita ja kolmioita.

Ilmoitamme ensimmäisen kahden talon asuntojen haun alkamisen tarkan päivämäärän pian, pidä siis tämänkin osalta silmällä nettisivujamme.