Hae TOAS Hippoksen yhteisöyksiön koeasukkaaksi!

31.08.2021

Miltä tuntuisi päästä asumaan TOAS Hippoksen uudenlaiseen asuntotyyppiin, yhteisöyksiöön, ensimmäisenä ihmisenä ikinä? Haemme Hippoksen malliasuntoon koeasukasta/asukkaita yhden päivän ajaksi.

Koeasukkailta vaaditaan valmiutta tuottaa vuorokauden ajalta mielenkiintoista sisältöä TOASin someen. Samalla pääsee antamaan palautetta ja huomioita asunnosta ja sen varustelusta. Oleellista on rento ja rempseä ote ja hauskojen minitupareiden järjestystaidot. Myös lehdistöä voi saapua paikalle, joten koeasukkaiden voi olla tarpeen antaa haastatteluita.

Palkkioksi koeasumisesta saa tupariruuat ja -herkut päivällä malliasunnolle ja kumpikin saa valita 100 euron lahjakortin Pirkanmaan Osuuskauppaan, Ikeaan tai Intersportiin.

Jätä videohakemus 7.9.2021 mennessä TOASin Instagramiin yksityisviestinä @toas_asunnot! Kertokaa videolla, miksi juuri teidät tulisi valita ja näyttäkää tai kertokaa lyhyesti millaisia tyyppejä oikein olette. Huom! IG directinä voi lähettää vain alle 1 min mittaisen videon. Tarvittaessa videon voi lähettää useammassa osassa. TOASin henkilökunta valitsee osallistujien joukosta koeasukkaiksi pääsevät henkilöt. Valittujen koeasukkaiden kanssa pidetään palaveri ennen koeasumista ja sovitaan päivän kulusta tarkemmin.

Koeasumispäivä järjestetään Tampereen Kalevassa, Hippoksen tontilla sijaitsevassa malliasunnossa torstaina 16.9. noin klo 11-16, joten varmistattehan, että kyseinen ajankohta varmasti sopii teille.

Huom! Testiasukkaiden käytössä oleva malliasunto on kalustettu yhteisöyksiö, eikä sen yhteydessä ole yhteisöyksiöihin normaalisti kuuluvaa yhteistä oleskelutilaa. Asuntoon ei tule juoksevaa vettä.

Tutustu tarkemmin TOAS Hippokseen ja yhteisöyksiöön!