Koronaan liittyvät toimenpiteet 1.8.2020 alkaen

6.08.2020

Asiakaspalvelu

Toimisto avaa jälleen ovensa maanantaina 3.8.2020. Palvelemme asiakkaita toimistolla vain sellaisissa asioissa, joita ei voi hoitaa sähköisten palveluiden kautta tai puhelimitse (esim. avaintenhaku ja -lainaus sekä sormenjäljen rekisteröinti kuntosalia varten). Tiloihin pääsee 10 asiakasta kerrallaan, erillistä ajanvarausta ei tarvita.

Useimmat asumiseen liittyvät asiat hoituvat helposti sähköisten palveluidemme kautta www.toas.fi. Tavoitat meidät myös sähköpostitse, puhelimitse ja chatin välityksellä toimiston normaaleina aukioloaikoina ma-pe klo 9-15.30. Puhelinnumeromme on 0800 95560.

Saunat, kerhohuoneet, pesulat, yhteiskeittiöt ja kuntosalit

Kaikkien kohteiden saunat on otettu käyttöön 1.6.2020 alkaen. Älä käytä saunaa jos olet sairas tai edes vähäoireinen.

Kerhohuoneet on avattu 1.6.2020 asukkaiden käyttöön samalla periaatteella, kuin ne ovat olleet käytössä aikaisemminkin. Älä käytä kerhohuonetta jos olet sairas tai edes vähäoireinen.

Pesuloiden käyttöä voi jatkaa normaalisti kuten tähänkin saakka, mutta käsienpesua suositellaan ennen ja jälkeen pesulassa käymisen.

Myös yhteiskeittiöt ovat käytössä normaalisti, mutta sielläkin asioidessa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja erityistä huolellisuutta. Yhteiskeittiöiden siivousta on tehostettu, mutta jokaisen asukkaan velvollisuus on huolehtia keittiön siisteydestä käytön jälkeen.

Kuntosalit avataan asukkaiden käyttöön 1.8.2020 alkaen. Uusien käyttäjien on rekisteröidyttävä käyttäjäksi TOASin toimistolla. Rekisteröityminen on mahdollista 28.7. alkaen ilman erillistä ajanvarausta arkisin aukioloaikojen (klo 9 – 15:30) puitteissa.

Kaikessa toiminnassa ja liikkumisessa kiinteistön yhteisissä tiloissa on noudatettava hyvää käsihygieniaa ja muistettava turvavälit.

Vikailmoituksiin liittyvät huoltotyöt ja asuntokäynnit

Asunnoissa tehtäviä huoltokäyntejä ja korjaustöitä priorisoidaan. Koronaepidemiaan liittyen asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Muuttotarkastukset ja soluasuntojen ennakkotarkastukset

Soluhuoneiden ennakkotarkastuksia ei tehdä toistaiseksi. Muuttotarkastukset tehdään muilta osin normaalisti.

Poismuuttavalla asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Asukastoiminta ja muut kokoontumiset

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa asukastoiminnassa on huomioitava viranomaisten antamat ohjeet erityisesti kokoontumismäärien, turvavälien ja hyvän hygienian osalta.  Erityisesti soluasukkaiden on syytä huomioida kanssa-asujat huolehtimalla hyvästä hygieniasta ja minimoimalla vieraat.

Hyvää loppukesää kaikille!

TOAS

Lisätietoa:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta
Tampereen yliopistollisen sairaalan TAYS:in sivuilta
Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535.
TAYSin koronaneuvonta: puh. 03 311 65333 (auki 24h).