Yhteiskäyttösähköpyörät TOAS asukkaille

20.09.2021

Tampereen Kalevassa on pyörähuollosta ja pyörävuokrauksista vastaava Willari fiksaa & loonaa toimipiste (Sammonkatu 22-24, 33540 Tampere), josta käsin TOAS:in asukkaan on mahdollista lainata käyttöönsä sähköavusteinen polkupyörä. Sähköpyörien vuokraus tapahtuu sähköpostilla info@willari.fi tai puhelimitse 0413144912. Vuokra-aika on 1 vuorokausi. Muut vuokra-ajat sovitaan erikseen Willari fiksaa & loonaa henkilökunnan kanssa. Tampereen opiskelija-asuntosäätiö tarjoaa palvelun asukkailleen – sähköpyörien käyttö on loppukäyttäjälle veloituksetonta. TOAS:in asukkaalta tarkistetaan henkilöllisyys sekä osoite vuokrauksen yhteydessä.

Sähköpyörät ovat suunniteltu turvallisiksi ja mukavaksi ajaa, etenkin kaupunki- ja maantieolosuhteissa. Tehokas ja kevyt moottori takaa optimaalisen voimansiirron ja tarjoaa kuljettajalle luonnollisen polkemistuntuman. Pyörästä löytyvä tavarakori helpottaa tavaran kuljettamista. Sähköpolkupyörät avustavat polkemista 25 km/h asti. Sähköpyörä sopii sekä miehille että naisille, nuorille ja ikääntyville – fyysisestä kunnosta ja muista rajoitteista huolimatta.

Willari fiksaa ja loonaa -toimintamalli tukee ajatusta, että muuttamalla kaupunkilaisten liikkumistapoja on mahdollista vahvistaa ekologisuutta ja järkevöittää kaupungissa liikkuvien liikkumista.

Willari fiksaa & loonaa tarjoaa TOAS:in asukkaille ja muille opiskelijoille -10 % alennuksen urheiluvälineiden huoltotyöstä (polkupyörät ja luistimet). Mikäli urheiluväline vaatii uusien varaosien tai materiaalien hankintaa tai asiakas haluaa muuttaa ko. välineen ominaisuuksia uusien varaosien vaihtamisen myötä, näiden osalta asiakas suorittaa kustannukset itse täysimääräisenä, ellei toisin sovita.

Yhteystiedot ja aukioloajat:

Willari fiksaa & loonaa
Sammonkatu 22-24
33540 Tampere
info@willari.fi
0413144912

Ma – Pe 10 – 16:30
La 10-15