Opiskelija – tule mukaan suunnittelemaan omannäköistä opiskelijaelämää TOAS Hippos -työpajoihin ke 4.11.2020

23.10.2020

TULEVAISUUDEN OPISKELIJAKYLÄ ON TÄÄLLÄ!

TOAS Hippos on tulevaisuuden avoin, vireä ja urbaani opiskelijakylä Tampereen Kalevassa. Hippos tarjoaa monipuolista asumista, palveluja ja edellytykset yhteisölliseen opiskelijaelämään. Sijainti on erinomainen suhteessa niin kampuksiin, liikenneväyliin kuin palveluihin. Allianssilla toteutettavan Hippoksen rakentaminen alkaa arviolta vuonna 2021.

Onko sinulla hyviä ideoita, joilla opiskelija-asumisesta voisi tehdä vielä piirun verran parempaa?
Kutsumme sinut mukaan suunnittelemaan Hippoksen uudenlaista opiskelijaelämää yhteisiin, etänä pidettäviin työpajoihin. Työpajoja on kolme ja ne kaikki tarkastelevat aihetta hieman eri näkökulmista. Voit osallistua kaikkiin työpajoihin tai valita sen, johon koet, että sinulla on eniten annettavaa. Työpajaan osallistujien määrä on rajattu ja tässä nopeat syövät hitaat. Työpajoihin osallistuvat saavat palkkioksi Finnkinon sähköisen leffalipun! Ilmoittaudu siis pikaisesti, viimeistään maanantaina 2.11.

Työpajat toteutetaan Zoom-meetingissä keskiviikkona 4.11. klo 14–18 välisenä aikana.

TYÖPAJA 1: Hyvään opiskelijaelämään kuuluu myös harrastukset
ke 4.11. klo 14–15
Hippoksella asumisen parhaita puolia on opiskelun ja oman vapaa-ajan yhdistämisen helppous. Siksi Hippokseen on tulossa kaikille yhteisiä ja vapaasti käytettävissä olevia harrastetiloja. Oletko musiikin harrastaja, innokas ompelija tai kuvataiteilija? Vai vietätkö vapaa-aikaasi mieluummin pyöräillen tai nikkaroiden? Tämä työpaja on sinulle. Ideoidaan yhdessä aidosti toimivia tiloja tärkeille harrastuksille.

TYÖPAJA 2: Vaikka asutkin yksin, voi opiskelija-asuminen olla kuitenkin yhteisöllistä, vai voiko?
ke 4.11. klo 15.30–16.30

Yhdessä vietetty aika on opiskelijaelämän parasta aikaa. Sitä, jota muistellaan vielä vanhanakin. Siksi Hippoksella on paljon yhteisiä oleskelutiloja. Tiesitkö, että Hippokseen tulee myös pesula-lounge. Mitä sinä haluaisit tehdä sillä aikaa, kun kone pyörittää pyykkiäsi? Hippoksella voi asua myös yhteisöyksiöissä, joihin kuuluu parvekkeellisia yhteistiloja. Millaisia näiden yhteistilojen pitäisi olla? Tule kertomaan ajatuksesi meille ja luomaan muiden opiskelijoiden kanssa uutta näkemystä yhteisölliseen asumiseen.

TYÖPAJA 3: Mitä on tulevaisuuden opiskelijaelämä?
ke 4.11. klo 17–18
Mistä on tulevaisuuden opiskelu ja opiskelijaelämä tehty? Onko korona vaikuttanut opiskeluun tavalla, joka muuttaa myös opiskelija-asumista? Tässä työpajassa pohditaan yhdessä, mitä hyvä opiskelijaelämä ja erityisesti opiskelija-asuminen on tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu työpajoihin alla olevan linkin kautta.
https://q.surveypal.com/hippostyopajat

Lähempänä työpajan ajankohtaa lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostiisi (tai linkit, jos innostuit osallistumaan useampaan työpajaan 😊)

Työpajat järjestää TOAS Hippos Allianssi

TERVETULOA!

Etkö pääse osallistumaan? Ei hätää, järjestämme työpajoja jatkossakin TOAS Hippoksen suunnittelun edetessä. Kerromme niistä TOAS-uutiskirjeessämme, jonka voit tilata osoitteessa https://toas.fi/uutiskirje/

Lisätietoja TOAS Hippoksesta löydät osoitteessa: https://toas.fi/toas-hippos/

Linkki rekisteriselosteeseen https://toas.fi/tietosuoja/