Opiskelija-asunto suoraan pelipaikoilta, kohtuuhinnalla ja reiluin ehdoin. Hae TOAS-soluun!

Uuden opiskelijan kesä täyttyy usein virallisista paperihommista ja kilometrien pituisista to do -listoista. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä vuokra-asunnon metsästys, stressikäyrät voivat nousta nopeasti Näsinneulan tasolle.  

Me TOAS:illa haluamme tehdä opiskelijaelämän aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Hakemalla Tampereen pelipaikoilla sijaitsevaan soluasuntoon, varmistat itsellesi kodin heti alkusyksystä. Voimme myös luvata, että edullisen vuokratasomme ansiosta sinulle jää rahaa muuhunkin kuin makaronimössöön. 

Olemme tukenasi kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Emme korota vuokraasi ennakoimattomasti tai kutsu itseämme yllättäen kylään. Sovellumme myös erinomaisesti sitoutumiskammoisille, sillä meillä on kaikissa vuokrasopimuksissamme kalenteri­kuukauden irtisanomisaika. Älä tuhlaa kesääsi turhaan säätöön – laita soluhakemus sisään ja ota rennosti! 

Katso TOAS:in kaikki soluasunnot

Hae kalustamatonta soluasuntoa

TOAS-vinkki! Tiesitkö, että voit laittaa myös yksiöhakemuksen heti tulille vaikka asuisitkin ensin solussa? Hyvää kannattaa jonottaa!

Mikä on soluasunto?

Soluasunnossa asut yhdessä kämppisten kanssa. Jokaisella on oma huone, mutta keittiö ja kylpyhuone jaetaan muiden asukkaiden kanssa. Kämppiksiä on asunnosta riippuen yhdestä kolmeen. Voit sisustaa soluhuoneesta omannäköisesi tai valita valmiiksi kalustetun vaihtoehdon. TOAS:in soluasuntojen vuokraan kuuluu sähkö, vesi, lämpö, internet, saunat ja pyykkituvat.
Katso TOAS:in kaikki soluasunnot

TOAS-vinkki! Kimppahakemuksella voit hakea soluasuntoa yhdessä kaverisi kanssa.

Mitä mieltä muut ovat soluasumisesta?

Kysyimme opiskelijoilta, millaista soluasuminen on. Saimme lähes tuhat vastausta 38 asuntokohteesta ja otimme niistä mukaan niin varoittavat kuin kannustavat terveiset.

"Soluasuminen on hyvä tapa laskea asumiskustannuksia”

täysin tai melko samaa mieltä
täysin eri mieltä

Rahaa muuhunkin kuin vuokraan

"Halpaa ja omaa tilaa on ihan hyvin."

"Erittäin edullista, eikä sitä tarvitse jännittää. "

"Suosittelen, jos haluaa elää miettimättä, mihin ruokaan on varaa."

Suurin osa on tyytyväisiä

Enemmistö vastaajista arvioi tyytyväisyyttään arvosanalla 6-10, kymmenportaisella asteikolla.

Lue lisää faktoja soluasumisesta

Tunnetko jonkun, joka etsii opiskelija-asuntoa? Jaa tämä hänelle!