Tiedote koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen liittyen

6.05.2020
  • TOASin toimisto palvelee vain alkavien sopimusten avainten noutoon liittyvissä asioissa toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi. Kaikki muut asiat hoidetaan sähköisesti ja puhelimitse.
  • Huoltoyhtiöiden päivystysnumerot palvelevat normaalisti.
  • Saunat, kerhohuoneet ja kuntosalit suljetaan.
  • Huoltokäyntejä ja korjaustöitä priorisoidaan.
  • Kuunvaihteen avaintenhausta tiedotetaan erikseen.

Asiakaspalvelu

TOASin toimisto palvelee rajoitetusti kunnes toisin tiedotetaan. Seuraa Ajankohtaista -osiota uusimman tiedon saamiseksi. Toimistolla palvellaan asiakkaita henkilökohtaisesti vain alkavien sopimusten avainten noutoon liittyvissä asioissa. Tällöin soita etukäteen numeroon 0800 95560 ja sovi aika avainten noutoa varten.

Muu asiakaspalvelu tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse ja chatin välityksellä toimiston normaaleina aukioloaikoina ma-pe klo 9-15.30.

Kuunvaihteen avaintenhausta tiedotetaan erikseen.

Saunat, kerhohuoneet, kuntosalit, pesulat ja yhteiskeittiöt

Kaikkien kohteiden saunat, kerhohuoneet ja kuntosalit suljetaan toistaiseksi. Pesuloiden käyttöä voi jatkaa normaalisti, mutta käsienpesua suositellaan ennen ja jälkeen pesulassa käymisen.

Myös yhteiskeittiöiden käyttöä voi jatkaa, mutta sielläkin asioidessa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja erityistä huolellisuutta. Yhteiskeittiöiden siivousta on tehostettu, mutta jokaisen asukkaan velvollisuus on huolehtia keittiön siisteydestä käytön jälkeen.

Vikailmoituksiin liittyvät huoltotyöt ja asuntokäynnit

Asunnossa tehtäviä huoltokäyntejä ja korjaustöitä priorisoidaan. Koronaepidemiaan liittyen asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Muuttotarkastukset ja soluasuntojen ennakkotarkastukset

Soluhuoneiden ennakkotarkastuksia ei tehdä toistaiseksi. Muuttotarkastukset tehdään muilta osin normaalisti.

Poismuuttavalla asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Asukastoiminta ja muut kokoontumiset 

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa asukastoimintaan liittyviä tapahtumia ei järjestetä.  Erityisesti soluasukkaiden on syytä huomioida kanssa-asujat, huolehtimalla hyvästä hygieniasta ja minimoimalla vieraat.

Nyt ei ole bileiden aika.

Voimia ja tsemppiä kaikille poikkeuksellisessa tilanteessa!

Lisätietoa:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta
Tampereen yliopistollisen sairaalan TAYS:in sivuilta
Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535.
TAYSin koronaneuvonta: puh. 03 311 65333 (auki 24h).