Koronaan liittyvät toimenpiteet, toimisto palvelee rajoitetusti

Asiakaspalvelu

Toimiston ovet on suljettu. Palvelemme asiakkaita toimistolla vain sellaisissa asioissa, joita ei voi hoitaa sähköisten palveluiden kautta tai puhelimitse (esim. avaintenhaku ja -lainaus sekä sormenjäljen rekisteröinti kuntosalia varten). Ovi on suljettuna, ja toimistolle saapuessaan tulee asiakkaan soittaa olevansa ovella, jolloin ovi avataan aukioloaikojemme puitteissa. Tule toimistolle yksin hakemaan avainta. Pidäthän asiointisi toimiston sisällä lyhyenä ja sujuvana.

Huom! Avainta ei voi noutaa toimistolta sairaana tai edes vähäoireisena tai jos olet karanteenissa. Tällöin valtuuta joku muu hakemaan avain puolestasi.

Useimmat asumiseen liittyvät asiat hoituvat helposti sähköisten palveluidemme kautta www.toas.fi. Tavoitat meidät myös sähköpostitse, puhelimitse ja chatin välityksellä toimiston normaaleina aukioloaikoina ma-pe klo 9–15.30. Puhelinnumeromme on 0800 95560.

Kuunvaihteen avaintenhausta tiedotetaan aina erikseen.

Saunat, kerhohuoneet, pesulat, yhteiskeittiöt ja kuntosalit

Älä käytä mitään yhteisiä tiloja, jos olet sairas tai edes vähäoireinen. Noudata hyvää hygieniaa ja muista turvavälit sekä muut viranomaisten antamat ohjeet.

Kohteiden saunat, pesulat ja kuntosalit ovat asukkaiden käytössä, mutta yllä mainittuja ohjeita on noudatettava. Lenkkisaunat eivät toistaiseksi ole käytössä.

Myös yhteiskeittiöt ovat käytössä normaalisti, mutta sielläkin asioidessa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja erityistä huolellisuutta. Yhteiskeittiöiden siivousta on tehostettu, mutta jokaisen asukkaan velvollisuus on huolehtia keittiön siisteydestä käytön jälkeen.

Vikailmoituksiin liittyvät huoltotyöt ja asuntokäynnit

Asunnoissa tehdään huoltokäyntejä ja korjauksia normaalisti, noudattaen viranomaisten antamia suojautumisohjeita. Koronaepidemiaan liittyen asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Muuttotarkastukset ja soluasuntojen ennakkotarkastukset

Soluhuoneiden ennakkotarkastuksia ei tehdä toistaiseksi. Muuttotarkastukset tehdään muilta osin normaalisti.

Poismuuttavalla asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Asukastoiminta ja muut kokoontumiset

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa asukastoiminnassa on huomioitava viranomaisten antamat ohjeet erityisesti kokoontumismäärien, turvavälien ja hyvän hygienian osalta.

Soluasuminen

Soluasumisessa on erityisen tärkeää huomioida kanssa-asujat huolehtimalla hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä sekä yhteisasumisen pelisäännöistä, lue lisää.

Hyvää syksyä kaikille!

 

Lisätietoa:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta
Tampereen yliopistollisen sairaalan TAYS:in sivuilta
Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535.
TAYSin koronaneuvonta: puh. 03 311 65333 (auki 24h).