Koronaan liittyvät toimenpiteet 1.6. alkaen

24.06.2020
  • TOASin toimisto palvelee vain alkavien sopimusten avainten noutoon liittyvissä asioissa toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi. 2.6.2020 alkaen myös avainten lainaus esim. asuntoon tutustumista varten on mahdollista. Kaikki muut asiat hoidetaan sähköisesti ja puhelimitse.
  • Huoltoyhtiöiden päivystysnumerot palvelevat normaalisti.
  • Saunat avataan 1.6.2020 varattavien vuorojen osalta asukkaiden käyttöön (ei lenkkisaunoja).
  • Kerhohuoneet avataan 1.6.2020 asukkaiden käyttöön.
  • Kuntosalit pysyvät vielä turvallisuus- ja hygieniasyistä suljettuina kesän yli.
  • Huoltokäyntejä ja korjaustöitä priorisoidaan.
  • Kuunvaihteen avaintenhausta tiedotetaan erikseen.

Asiakaspalvelu

TOASin toimisto palvelee edelleen rajoitetusti, kunnes toisin tiedotetaan. Seuraa kotisivujen Ajankohtaista -osiota uusimman tiedon saamiseksi.

Toimistolla palvellaan asiakkaita henkilökohtaisesti vain alkavien sopimusten avainten noutoon liittyvissä asioissa. Tällöin soita etukäteen numeroon 0800 95560 ja sovi aika avainten noutoa varten.

2.6.2020 alkaen myös avainten lainaukset esim. asuntoon tutustumista varten tai avainunohdusten osalta on mahdollista. Tällöin soita etukäteen numeroon 0800 95560 ja sovi aika avainten lainaamista varten.

Muu asiakaspalvelu tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse ja chatin välityksellä toimiston normaaleina aukioloaikoina ma-pe klo 9-15.30.

HUOM! Kuunvaihteen avaintenhausta tiedotetaan erikseen.

 

Saunat, kerhohuoneet, kuntosalit, pesulat ja yhteiskeittiöt

Kaikkien kohteiden saunat otetaan käyttöön 1.6.2020 alkaen varattavien saunavuorojen osalta. Lenkkisaunavuoroja ei toistaiseksi järjestetä. Älä käytä saunaa jos olet sairas tai edes vähäoireinen.

Kerhohuoneet avataan 1.6.2020 asukkaiden käyttöön samalla periaatteella, kun ne ovat olleet käytössä ennen korona-ajan rajoituksia. Älä käytä kerhohuonetta jos olet sairas tai edes vähäoireinen.

Kuntosalit pidetään toistaiseksi suljettuina asukkaiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Pesuloiden käyttöä voi jatkaa normaalisti kuten tähänkin saakka, mutta käsienpesua suositellaan ennen ja jälkeen pesulassa käymisen.

Myös yhteiskeittiöiden käyttöä voi jatkaa, mutta sielläkin asioidessa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja erityistä huolellisuutta. Yhteiskeittiöiden siivousta on tehostettu, mutta jokaisen asukkaan velvollisuus on huolehtia keittiön siisteydestä käytön jälkeen.

Kaikessa toiminnassa ja liikkumisessa kiinteistön yhteisissä tiloissa on noudatettava hyvää käsihygieniaa ja muistettava turvavälit.

Vikailmoituksiin liittyvät huoltotyöt ja asuntokäynnit

Asunnoissa tehtäviä huoltokäyntejä ja korjaustöitä priorisoidaan. Koronaepidemiaan liittyen asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Muuttotarkastukset ja soluasuntojen ennakkotarkastukset

Soluhuoneiden ennakkotarkastuksia ei tehdä toistaiseksi. Muuttotarkastukset tehdään muilta osin normaalisti.

Poismuuttavalla asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Asukastoiminta ja muut kokoontumiset

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa asukastoiminnassa on huomioitava viranomaisten antamat ohjeet erityisesti kokoontumismäärien, turvavälien ja hyvän hygienian osalta.  Erityisesti soluasukkaiden on syytä huomioida kanssa-asujat huolehtimalla hyvästä hygieniasta ja minimoimalla vieraat.

Voimia ja tsemppiä kaikille poikkeuksellisessa tilanteessa!

 

Lisätietoa:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta
Tampereen yliopistollisen sairaalan TAYS:in sivuilta
Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535.
TAYSin koronaneuvonta: puh. 03 311 65333 (auki 24h).