Suosikkilistan kohteet

Pinja

Pinja on vanha hotelli ja sen huoneiden varustelu poikkeaa muista TOASin kohteista. Huoneeseen kuuluu oma kylpyhuone ja WC, pieni viileäkaappi (minibar) sekä mikro. Huoneet ovat valmiiksi kalustettuja (hotellihuonekalustus), myös petivaatteet (tyyny ja peitto) kuuluvat varustukseen ja kohde onkin tästä syystä kansainvälisten opiskelijoiden suosiossa. Käytössä on myös yhteinen kerroskeittiö. Ruokakauppa on ihan vieressä ja kaikki Tampereen keskustan palvelut käden ulottuvilla. Pinja on oikea valinta, jos haluaa asua Tampereen keskustan sydämessä.

Kesäisin kohde toimii kesähotellina.  HUOM! Talon alakerrassa olevasta ravintolasta voi kuulua ääniä joihinkin asuntoihin. Meluhaitta on huomioitu näiden asuntojen vuokrissa. Kohde on tarkoitettu ensisijaisesti kansainvälisille opiskelijoille. Emme suosittele tätä keskustakohdetta lapsiperheille. Vuokrasopimukset solmitaan määräaikaisina joko 31.12. tai 31.5. asti.

Pinjan kerroskeittiöllisiä yksiöitä voi hakea täyttämällä hakemuksen kalustettuun huoneeseen.

 

Osoite: Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
Kohteen numero: 145
Alue: Keskusta
Vuokra (€/m2): 16,42 (1.1.2024 alkaen)
Rakennettu: -
Asuntojen määrä: 58
Huoltoyhtiö: HH-Kiinteistöpalvelut, p. 010 3950 395, hhkp(at)hhkp.fi
Isännöitsijä: isannointi@toas.fi, p. 0800 95560
Kaikki kuvat

Asuntotyypit ja vuokrat

Yksiöt Neliöt m2 Vuokra €
1 h + kerroskeittiö+kylpyhuone/WC 14 – 16 351 - 374
1 h + kerroskeittiö+kylpyhuone/WC 17 – 20 385 - 416
Yksiöitä yht. 52 kpl

Lisää yksiöt suosikkilistalle
Perheasunnot Neliöt m2 Vuokra €
1h+ kerroskeittiö+kylpyhuone/WC 28 – 40 493 - 614
Perheasuntoja yht. 4 kpl

Lisää perheasunnot suosikkilistalle

Etäisyydet

Tampereen yliopisto keskusta kampus 1 km
Tampereen yliopisto Hervanta kampus 9,5 km
TAMK (Teiskontie) 2,5 km
Lähin bussipysäkki 200 m
Lähin kauppa 50 m

Lisätiedot

Internet Kyllä
Pesula Kyllä, sijaitsee 1. kerroksessa.
Kerhotila Ei
Autopaikka Ei
Autotalli Ei
Autokatos Ei
Parveke Ei
Lemmikit Ei
Hissi Ei
Kaapelitelevisio Ei
Sauna Kyllä, sijaitsee 1. kerroksessa.
Varastotilat Pyörävarasto sijaitsee autohallissa.
Parkkihalli Ei
Leikkikenttä Ei
Grilli Ei
Kuntosali Kyllä, Lapinkaari (Lapinkaari 1).
Energian kulutus Energiaraportti
Energialuokka D (ks. Energiatodistus)

Kerroskeittiössä on vakioliesi uunilla ja jääpakastinkaappi. Huoneissa on Minibar-kaappi (viileäkaappi ) ja mikroaaltouuni. Asunnoissa ei ole astian- tai pyykinpesukonevarauksia. Huoneiden varustukseen kuuluvat kaikki valaisimet ja lain vaatimat palovaroittimet. Kiinteistössä sekä asunnoissa on palohälytysjärjestelmä, joka on yhdistetty suoraan palokuntaan. Asunnot ovat valmiiksi kalustettuja ja kalusteita ei ole lupa viedä pois. Kalustus vaihtelee asunnoittain, mutta peruskalustus (sänky, patja, kirjoituspöytä+tuoli, minibar-taso ja valaisimet sekä verhot) kuuluu jokaiseen asuntoon. Isoissa asunnoissa on myös muita kalusteita, kuten pöytiä, tuoleja, sohva. Asuntojen varustelutaso vaihtelee ja varusteita ei voi vaihdella/toivoa lisää. Yksiötyyppisissä asunnoissa sängyt ovat leveydeltään 90 cm – 120 cm, perheasunnoissa on parivuode. Myös vuodevaatteet (tyynyt ja peitto) kuuluvat asuntojen varusteisiin. Jätehuone 1. kerroksen autohallissa, johon kulku tapahtuu talon sisältä pääoven vieressä olevasta ovesta tai Aleksanterinkadulta, autohallin vieressä olevasta ovesta. Ei asuntokohtaisia irtaimistovarastoja. Kohteen asunnot vuokrataan pääsääntöisesti kansainvälisille opiskelijoille. Kohde ei sovi liikuntarajoitteisille.

Materiaalit