TOASbooking – sähköinen ajanvarauskalenteri pesula- ja saunavuoroille

21.12.2017

omaTOAS avataan asukkaillemme tammikuussa! Myös TOASbooking eli sähköinen ajanvarauskalenteri pesula- ja saunavuoroille otetaan käyttöön. Pääset TOASbookingiin kirjautumalla ensin omaTOASiin. omaTOASiin pääset kirjautumaan nettisivuiltamme omaTOAS-osiosta. TOASbookingista näet oman kohteesi varattavissa olevat pesula- ja saunavuorot.

Yleisesti ottaen vanhat säännöt ja käytännöt vuorojen varaamisessa pätevät edelleen, mutta joitakin poikkeuksia pesulavuorojen osalta on oikaistu mukailemaan yleisiä käytäntöjä. Saunavuorot on pyritty kokoamaan palveluun asukastoimikuntien määrittelemien vuorojen mukaisesti mahdollisimman tarkasti niin pitkälle kuin teknisesti on ollut mahdollista.

Mikäli näissä vuoroissa on huomautettavaa, ota yhteyttä sähköpostilla omatoas@toas.fi-osoitteeseen, jotta vuorot saadaan pikaisesti päivitettyä kuntoon. Saunavuorojen määrät, yhden vuoron keston ja varauksiin liittyvät ehdot asukastoimikunnat määrittelevät edelleen itse. Otamme kaiken palveluun liittyvän palautteen ja kehitysehdotukset mielellämme vastaan!