Suunnittele vuoden 2019 vedensäästökampanjaan juliste ja voita lahjakortti!

5.11.2018

Olisiko sinulla tarvetta 100 euron lahjakortille Pirkanmaan Osuuskauppaan? Asukkaiden vedensäästökampanja käynnistyy taas tammikuussa 2019, mutta kamppisjuliste puuttuu vielä. Suunnittele juliste toimivalla pohjalla ja sloganilla ja toimita se Neuviksen sähköpostiin, niin olet piirun verran lähempänä satasen lahjakorttia. Alla tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta.

Vedensäästökampanjan suunnittelukilpailun säännöt
Kilpailuaika on 5.–30.11.2018. Lähetä vedensäästöaiheinen juliste-ehdotuksesi pdf-muodossa Neuviksen sähköpostiin neuvis.kilpailu@gmail.com 30.11.2018 mennessä. Laita viestiin etu- ja sukunimesi.

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun ja siihen liittyvät palkinnot järjestää Tampereen opiskelija-asuntosäätiö sr (TOAS), johon viitataan jäljempänä nimellä ”Järjestäjä”.

Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voivat osallistua kaikki TOASin asukkaat. Osallistuminen tapahtuu lähettämällä itse suunniteltu juliste-ehdotus pdf-muodossa sähköpostin liitteenä 30.11.2018 mennessä osoitteeseen neuvis.kilpailu@gmail.com. Julisteen aiheena on vedensäästö. Vuonna 2019 TOAS täyttää 60 vuotta, ja tämän voi halutessaan huomioida julisteessa. Lisäksi julisteessa tulee mainita, että lisätietoja vuoden 2019 energiasäästökampanjasta (säännöt ja palkkionlasku yms.) löytyy osoitteesta www.toas.fi.

Jos julisteessa käytetään kuvaa, täytyy osallistujalla olla siihen täydet oikeudet. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta julisteet, joiden kuvien oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Lisäksi Järjestäjällä on oikeus poistaa julisteet, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa kilpailun luonnetta.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät käyttämään väärin kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Neuvis valitsee äänestykseen sopiviksi katsomansa ehdotukset ja päättää voittajan pikkujoulukokouksessaan 4.12.2018. TOAS pidättää oikeudet kilpailun voittaneen julisteen käyttöön.

Palkinnot
Kilpailun voittaja palkitaan 100 euron POK:n lahjakortilla. Toiseksi tullut ehdotus saa 4 leffalippua. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse siihen osoitteeseen, josta kilpailuun osallistuva juliste-ehdotus on lähetetty. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Voittajan nimi ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.