omaTOASin käyttöönotto onnistunut hyvin

29.1.2018

omaTOAS otettiin käyttöön vuoden 2018 alusta. Asukkaat ovat rekisteröityneet palveluun onnistuneesti ja alkaneet varailla sauna- ja pesulavuoroja. Palvelun käyttöönoton yhteydessä vältyttiin suurilta ongelmilta ja palvelu on saanut positiivisen vastaanoton.

Eniten keskustelua ovat herättäneet saunavuorot ja haluammekin kiittää saamistamme palautteista. TOASbookingissa näkyvät kohteessa kulloinkin voimassa olevat pesulavuorot ja asukastoimikunnan päättämät saunavuorot. Mikäli kohteessa ei ole aktiivista asukastoimikuntaa, on TOASbookingiin määritelty perusvuoro, jossa yhden varauksen kesto on 30 min ja asukkaalla on yksi varattava vuoro viikossa. Tätä perusvuoroa on mahdollista muuttaa asukkaiden toiveesta, vaikka kohteessa ei olisikaan toimivaa asukastoimikuntaa eli mikäli kohteessa on ollut joku muu varauskäytäntö, joka halutaan säilyttää, kannattaa siitä ilmoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen omatoas@toas.fi.

Alkuvuoden aikana omaTOASiin tullaan lisäämään omatVIESTIT-osio, jonka kautta asukkaan ja TOASin eri osastojen välistä viestintää on tarkoitus helpottaa. Kun asukas käyttää omatVIESTIT-palvelua yhteydenottoihinsa, näkee hän kaiken käydyn viestinnän kootusti yhdessä paikassa. Tulevaisuudessa omatVIESTIT-osiosta löytyy myös kohdetta koskevat ja muut yleiset asukkaille lähetyt tiedotteet. omaTOASin ohella TOASbookingin kehittämisetä jatketaan ja lisäksi kehityksessä ovat asuntohakemus ja sähköinen irtisanominen, jotka uudistuvat tulevan kevään aikana. Näiden palveluiden osalta tarkempi käyttöönottoaikataulu selviää myöhemmin. Palautetta omaTOASista ja siihen sisältyvistä palveluista kerätään kevään aikana erillisellä kyselylomakkeella.