Eroon paperista – TOASin digitalisoituminen jatkuu!

26.5.2017

TOAS käyttää kasvavissa määrin asukasviestinnässä sähköisiä järjestelmiään. Tulevaisuudessa pyrimme mahdollisimman vähäiseen paperiviestintään eli toimitamme asukastiedotteita entistä enemmän sähköpostin välityksellä. Asukastiedotteet lähetetään noreply@toas.fi-osoitteesta sähköisen asukashallintajärjestelmämme kautta.

Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla ja tarkista ajoittain myös sähköpostisi roskapostikansio, ettet menetä tärkeää informaatiota!

Loppuvuodesta on tarkoituksena avata sähköinen asukasportaali, jonka avulla jokainen vuokralainen näkee omat tietonsa ja asukastiedotteet verkossa ja pystyy varaamaan sauna- ja pesulavuoroja sähköisesti.

Sähköinen allekirjoitus:

Olemme ottaneet käyttöön vuokrasopimuksen sähköisen allekirjoituksen. Kaikki suomenkieliset vuokrasopimukset – lukuun ottamatta niitä, jotka hakija käy vahvistamassa TOASin asuntotoimistolla – allekirjoitetaan jatkossa sähköisesti TUPAS-tunnistautumisen avulla (nettipankkitunnuksilla).

Kun hakija saa tarjouksen asunnosta ja on toimittanut tarjouksessa pyydetyt liitteet TOASille, saa hän sähköpostiinsa linkin, joka ohjaa allekirjoittamaan vuokrasopimuksen sähköisesti. Erillisiä paperisia vuokrasopimuksia ei tällöin enää postiteta vaan vuokralainen tallentaa sopimuksen itselleen sähköisen allekirjoituksen yhteydessä. Vuokralasku lähetetään vuokralaiselle sähköpostitse sopimuksen sähköisen allekirjoittamisen jälkeen. Vuokrasopimuksen voi edelleen tehdä myös henkilökohtaisesti TOASin toimistolla.

Alaikäiset hakijat sekä henkilöt, jotka eivät pysty tekemään sähköistä allekirjoitusta, saavat vuokrasopimukset paperisina versioina.