omaTOAS

Täältä löydät tietoa omaTOASista ja linkin palveluun kirjautumiseen.

omaTOASista löytyy vuokrasopimus, vuokranmaksutiedot, kiinteistön tietoja ja linkit sähköisiin palveluihimme.

Palveluun rekisteröityminen ja sinne kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://omatoas.toas.fi.

Päästäksesi palveluun sinulla tulee olla voimassa oleva vuokrasopimus. Rekisteröityminen käyttäjäksi tapahtuu TUPAS-tunnistautumisen avulla (pankkitunnuksilla), jonka jälkeen voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksen täytyy olla voimassa oleva sähköpostiosoitteesi (rekisteröitymisen vahvistusviesti lähetetään ko. osoitteeseen).

Rekisteröitymisen jälkeen pääset käyttämään palvelua käyttäjätunnustasi ja salasanaasi käyttäen. Kun olet kirjautunut palveluun, tarkista ja päivitä yhteystietosi. Mikäli unohdat salasanasi, voit tilata kirjautumissivulta uuden.

TOASbooking 

Varauksia pesuloihin ja saunoihin voit tehdä TOASbooking-järjestelmän kautta, joka löytyy omaTOASin omatPALVELUT-osiosta. TOASbookingissa näkyy kohteessa kulloinkin voimassa olevat pesulavuorot ja asukastoimikunnan päättämät saunavuorot. Mikäli kohteessa ei ole aktiivista asukastoimikuntaa, on TOASbookingiin määritelty nk. perusvuoro: yhden varauksen kesto on 30 min ja yksi varattava vuoro per viikko per asukas. Tätä perusvuoroa on mahdollista muuttaa asukkaiden toiveesta, vaikka kohteessa ei olisikaan toimivaa asukastoimikuntaa.

Kaikki kysymykset omaTOASiin tai TOASbookingiin liittyen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen omatoas@toas.fi.

 

Mikäli olet väliaikainen asukas tai asunnossa alivuokralaisena, ota yhteyttä TOASiin saadaksesi tunnukset TOASbooking-palveluun.