Laitetaan tavarat kiertoon!Älä jätä ylimääräisiä tai rikkinäisiä tavaroitasi käytäville tai roskakatoksiin, vaan hävitä tai kierrätä ne oikeaoppisesti.

Tänä vuonna palkitaan kierrätyksessä ryhdistäytyneet

Vuonna 2020 lähdemme vähentämään käytäville ja roskakatoksiin jätettävää hylkytavaraa. Tiesitkö, että kohteidemme porraskäytäviin ja roskakatoksiin jätetyt huonekalut ja muu hylkytavara aiheuttavat TOASille vuosittain noin 80 000 euron kulut? Tänä vuonna TOAS tulee palkitsemaan ne kohteet, joissa hylätyistä huonekaluista ja tavaroista johtuvat kalliit jätekuljetukset vähenevät eniten. Palkitsemme myös ne kohteet, jotka pystyvät pitämään ylimääräiset jätekuljetukset nollassa.

Ylimääräisestä tavarasta voi hankkiutua eroon oikeaoppisesti monella tapaa. Hyviä ja opiskelijaystävällisiä tapoja ovat erilaiset Facebookin ryhmät, joissa voi joko myydä tai antaa itselle tarpeettomat käyttökelpoiset tavarat eteenpäin. Myös esimerkiksi Pirkanmaan Kierrätys ottaa mielellään vastaan hyväkuntoista tavaraa myyntiin kierrätyskeskuksiinsa. Heiltä voi tilata jopa maksuttoman noudon hyväkuntoiselle myyntitavaralle. Heidän kauttaan on myös mahdollista tilata nouto käyttökelvottomalle kaatopaikkatavaralle maksua vastaan. Lisäksi Helpponouto -palvelu tekee kaatopaikkatavaran hävittämisen helpoksi, mikäli itsellä ei ole mahdollisuutta viedä tavaroitaan kaatopaikalle. Palvelun voi tilata noutamaan tarpeettomat tavarat kotiovelta maksua vastaan.