KauppiAivan Kaupin urheilumaastojen ja TAMKin sekä yliopistollisen sairaalan läheisyydessä vain 3,5 km päässä Tampereen keskustasta sijaitsee TOASin uusi Kaupin kohde.

Iloista elämää puukerrostalossa

 • Valmistumisvuosi: 2021
 • Asuntojen määrä: 70
 • Kerroksia: 8
 • Pesula, kerhotila, autopaikka, sauna, varastotilat ja pyörävarasto, jossa on oma pesupiste pyörille.

Tutustu kohteeseen tarkemmin kohde-esitteestä!

AINUTLAATUINEN

2021 valmistuva Kauppi on TOASin ensimmäinen puukerrostalokohde. Rakennuksen uniikki, haitarimuotoinen julkisivu näkyy ja tuntuu myös sisätiloissa, joissa muun muassa asuntojen päätyseinät ovat vinot. Kaikki asunnot avautuvat hieman eri suuntiin, jolloin näkymä omasta kodista on aina yksilöllinen.

Huoneistokoot kpl
1 h + keittiö 30,5 35
1 h + keittiö 31 21
1 h + keittiö + alkovi (perheasunto) 42 14

Urbaanin ja luonnonläheisen elämän parhaat puolet samassa kodissa

Miltä kuulostaisi asuinalue, jonka läheltä löytyy kaikki, mitä liikunnalliseen ja luonnonläheiseen elämään tarvitset? Kesällä juokset pitkin pururatoja, talvella ne muuttuvat hiihtoladuiksi. Kalevan uintikeskus, pesäpallokenttä, Kauppi Sport Center, lista on lähes loputon.

Talosta löytyy sauna, mutta läheltä löytyy myös Näsijärven rannassa sijaitseva, kuuluisa Kaupinojan sauna, joka lämpiää vuoden ympäri. Pääset siis myös pulahtamaan avantoon, jos niin haluat.

Syksyisin voit poimia omat marjat ja sienet lähimetsistä. Eikä Tammelan torikaan kaukana ole, jos marjastus ei nappaa tai sienentunnistustaitosi epäilyttävät.

Keskustan kupeessa, lähellä luontoa

 • Tampereen rautatieasema 2,8 km
 • Ratikkapysäkki 300 m
 • Kalevan uintikeskus 1,3 km
 • Näsijärven ranta 0,9 km
 • Tampereen ydinkeskusta 3,3 km
 • Tammelan tori 2,2 km
 • Sorsapuisto ja sen piknik-paikat 2,3km
 • Tammer-Golf 2,7 km

Mikä tekisi Kaupista juuri sinulle sopivan?

Rauhallista tunnelmaa

Luonnolliset ja väriskaalaltaan harmoniset värit luovat Kaupin kohteeseen ainutlaatuisen ja rauhallisen tunnelman. Jokaisessa kodissa on ranskalainen parveke ja iso lattiatasolta lähtevä ikkuna. Lattialämmityksen ansiosta ikkunoiden edessä ei ole pattereita. Asunnoissa on puukatto ja myös porrashuoneista voit löytää puuverhoiluja. Talon julkisivu on käsittelemätöntä lehtikuusta, joka harmaantuu kauniisti vanhetessaan.

Kaikenlaisten ihmisten kohtaamispaikka

Useimmiten opiskelija-asunnot muodostavat opiskelijoille tarkoitetun kerrostalokokonaisuuden. Kaupissa on kuitenkin toisin, sillä Kaupin kohteemme on osa monimuotoista korttelia. Täällä asuu erilaisissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa olevia ihmisiä. Jos haluat asua alueella, jossa vilistää niin pientä kuin vähän isompaakin kulkijaa vauvasta vaariin, on Kauppi sinulle sopiva vaihtoehto.

Puutalon tuntua

Puurunkoisissa taloissa on aivan oma tunnelmansa, joka tarjoaa monien mielestä vertaansa vailla olevan asumiskokemuksen. Tällaisissa kohteissa talon äänet kuuluvat ja liikkuvat eri tavalla kuin betonisissa. Siksi akustiikka on tässä kohteessa suunniteltu erityisen huolellisesti.

”Vaikka asunnot ovat pieniä, halusimme niihin tilan tuntua. Maksimoimme valon määrää ikkuna-ovi-yhdistelmällä, joilla on leveyttä kaksi metriä ja korkeutta 2,3. Pyrimme pitämään tilan mahdollisimman avoimena, jotta jokainen opiskelija voi tehdä asunnostaan juuri omanlaisensa kodin.”

Arkkitehdit Ida Väänänen ja Jovana Lukić, BST-Arkkitehdit Oy

”Tämä on aivan poikkeuksellinen alue. Kortteli muodostaa oman kokonaisuutensa, eikä lähellä ole muita asuinkerrostaloja. Silti keskustaan on vain kivenheitto.”

Arkkitehti Ida Väänänen, BST-Arkkitehdit Oy

”Kaupissa on kotoisa tunnelma. Luonnonrauha on lähellä, mutta niin ovat myös kaikki tarvitsemani palvelut.”

Muutin Espoosta Tampereelle opiskelemaan vuonna 2017. Asun itse Kalevassa, mutta Kauppi on tullut alueena hyvin tutuksi. Vien usein ystäväni sinne, kun he tulevat Tampereelle käymään. Kaupinojan sauna saa aina täydet pisteet!