Meeri: Pesunkestävä humanisti

23.05.2016


Terve sinä siellä, onpa hauska tavata! Minä olen Meeri, uhkaavasti aikuisuutta ja n. vuoden rajapyykkiä lähestyvä opiskelija Tampereen yliopistolta sekä nyt myös yksi TOASin uusista bloggaajista!

Kotoisa suhteeni TOASin kanssa on alkanut jo vuonna 2011, kun muutin elämäni ensimmäiseen omaan kämppään opiskelijasoluun. Välimme ovat edelleen varsin läheiset, vaikka olen tässä välissä ravannut ulkomailla toteuttamassa itseäni muutamaankin otteeseen. Vuosien varrella yhteisiä kokemuksia on kertynyt soluasumisen ilsäksi yksiöistä, alivuokraamisesta puolin ja toisin, avainten unohtamisesta, maailman parhaista ex tempore -kyykkäjatkoista, muuttolaatikoissa uimisesta ja ylipäätään kodin rakentamisesta opiskelijaelämän puitteissa.

Koska olen pesunkestävä humanisti, jätän mieluusti asumisen tekniset yksityiskohdat muille ja keskityn mieluummin fiilistelemään kotoilua villasukkaperspektiivistä. Minua kiinnostaa muun muassa esteettisyys ja sisustus (olen todistetusti itkenyt Iittalan astioideni perään muun muassa prahalaisessa ravitsemusliikkeessä), avointen ovien periaate kavereiden kohdalla sekä se, että kotoa pääsee poiskin (mieluiten ulkomaille mutta lähikapakkakin kelpaa paremman puutteessa). Muun muassa näistä teemoista kuulunee tulevaisuudessa. Tervetuloa seuraamaan!