TOASnet

Netti TOASin asunnoissa

TOASnet on kaikissa TOASin asunnoissa käytettävissä oleva kiinteä ja nopea laajakaistayhteys. TOASnetin käyttö on asukkaalle maksutonta. Yhteyden nopeus on 100/100 Mbit/s*. Verkko on tarkoitettu opiskelua, asiointia, yhteydenpitoa ja vapaa-ajan käyttöä varten ja se tarjoaa kaupallisiin yhteyksiin verrattavissa olevan laajakaistayhteyden. TOASnetin operaattorina toimii Telia.

Lähes kaikissa TOASin kohteissa TOASnet on ethernet-liittymä, jolloin asukas tarvitsee ainoastaan verkkokaapelin yhteyden käyttämiseksi. Muutamissa kohteissa on VDSL2-liittymä, joka edellyttää erillistä verkkolaitetta (modeemia). Nämä kohteet ovat Vanha Domus (raput B–E), Rauhaniemi, Ankkari, Kanjoni, Veikkola 1, Veikkola 2, Lukonlysti, Lukonkruuti, Leenanlinna ja Kaisanpirtit. Modeemi löytyy asunnosta valmiina ja se on jätettävä asuntoon poismuuton yhteydessä. Mikäli ethernet-kohteen asukas haluaa itselleen oman langattoman verkon, hänen tulee hankkia reititin itse. Oman langattoman verkon kytkennässä on noudatettava Telian ohjeita. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksensa asukas sitoutuu noudattamaan TOASnetin käyttöehtoja.

Tutustu TOASin asukkaan ohjeeseen TOASnetin aktivoimiseksi.

Ongelmatilanteissa, ota yhteyttä Teliaan:

  • TOASnet/Telia Yhteys kotiin -liittymän käyttöehdot 1.1.2015 alkaen.
  • Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun 0200 11611 (mpm/pvm).

Palvelun käyttöönottoon neuvontaa ja opastusta tarjoaa myös Helpson tukipalvelu 0200 600 630 (mpm/pvm) * Yhteysnopeus asuinkohteissa 100/100, lukuunottamatta kohteita City, Vanha Domus B-E, Rauhaniemi, Ankkari, Kanjoni, Veikkolat, Lukonlysti, Lukonkruuti, Leenanlinna ja Kaisanpirtit.