Voimaa Metsästä -polkujuoksutapahtuma Kaupissa nuorten mielenterveyden hyväksi

20.09.2022

Voimaa Metsästä-polkujuoksutapahtuma ja TOAS tarjoavat yhdessä liikuntapäivän sunnuntaina 9.10. TOASin asukkaille 10 euron hintaan.

Voimaa metsästä -polkujuoksutapahtumassa teet hyvää itsellesi ja nuorten mielenterveydelle. Tapahtuman koko tuotto lahjoitetaan Taysin lasten ja nuorten psykiatrian osastolle! TOAS on tapahtuman yksi pääsponsoreista, ja jokainen TOASin asukasosallistuja maksaa itse vain 10 euron kulut, jotka osallistujasta tapahtumalle aiheutuvat. 10€ osallistumismaksu sisältää keittolounaan ja huoltopisteet matkan varrella.

Tapahtuman hyvin merkatuilla reiteillä voit keskittyä luontoon ja matkantekoon ilman vaaraa eksymisestä. Kun Kaupin luontoreitit tulevat nyt tutuksi, sinne on helppo mennä myöhemminkin. Matkat ovat 6, 12, 18 ja 30 km, jotka voit taittaa joko juosten tai kävellen.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan TOASin omalla linkillä maanantaihin 3.10. mennessä. Tämä vaihtoehto ei ole näkyvissä ilmoittautumissivuilla, vaan ainoastaan osoitteessa: https://voimaametsasta.fi/wp/tuote/toas/

10€ maksu suoritetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue lisää tapahtumasta