TOASin toimiston ovet suljettu asiakkailta toistaiseksi

29.04.2020

Suhtaudumme TOASilla koronavirukseen ja sen leviämiseen vakavasti. Haluamme suojata asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme, ja siitä syystä varotoimena olemme päättäneet pitää toimistomme ovet suljettuna toistaiseksi.  Näin voimme minimoida viruksen leviämisen ja kantaa yhteiskunnallisen vastuumme sen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja toimimme Suomen hallituksen ja THL:n ohjeiden mukaisesti.

Toimistomme kiinnioloaikana palvelemme normaalisti aukioloaikojemme puitteissa sähköpostitse, puhelimitse ja chatissä. Kaikki muutkin sähköiset palvelumme ovat normaalisti käytettävissä. Toimistomme palvelee vain välttämättömissä poikkeustapauksissa. Tällaisessa tapauksessa meille tulee soittaa etukäteen numeroon 0800 95560, jossa arvio tarpeesta käydä toimistolla tehdään tapauskohtaisesti.

Olethan kiireellisissä huoltoasioissa suoraan yhteydessä oman kohteesi huoltoyhtiöön. Huoltoyhtiön yhteystiedot löytyvät talon ulko-ovessa olevasta tarrasta ja jokaisen kohteen omilta sivuilta.

Kuun ensimmäisen arkipäivän aukiolosta ja avainten noutamisesta tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa harmia!