Suomen kaunein opiskelijakoti 2020

20.05.2020

Onko sinulla TOASin tai jopa koko Suomen kaunein opiskelijakoti?

Suomen opiskelija-asunnot SOA ry sekä opiskelija-asuntoyhteisöt eri puolilta Suomea etsivät  kauneimpia opiskelijakoteja paikallisessa ja valtakunnallisessa kilpailussa. Osallistumalla kilpailuun voit voittaa yhteensä jopa 600 € sisustamiseen!

Suomen opiskelija-asumisen toimijat järjestävät yhdessä Suomen kaunein opiskelijakoti 2020 -kilpailun. Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää, että opiskelijan koti voi olla viihtyisä ja kaunis. Esittele kotisi kuvalla tai kuvilla ja voit voittaa mahtavia palkintoja!

Kilpailussa järjestetään yhtä aikaa paikallis- ja valtakunnallinen loppukilpailu. TOASin paikalliskilpailun osallistujat julkaistaan Instagram-kanavallamme @toas_asunnot, jossa omaa suosikkiaan voi äänestää tykkäämällä julkaisusta.

Paikalliskilpailuun osallistumalla osallistut automaattisesti loppukilpailuun, jossa asiantuntijaraati valitsee kaikista osallistujista Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020.

Kuka voi osallistua?
Kilpailuun voivat osallistua kaikki TOASin asunnoissa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailta osallistuminen edellyttää holhoojan suostumusta. Osallistua voi joko yksin tai ryhmänä.

Näin osallistut
Osallistu kilpailuun ottamalla kodistasi 1-3 kuvaa, joissa esittelet omaa Suomen kauneinta opiskelijakotiasi. Lähetä kuva(t) 3.6.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen omatoas(at)toas.fi. Samalla annat meille luvan julkaista kuvasi Instagram-tilillämme.

Julkaisemme ja jaamme kaikkien osallistujien kuvat omalla Instagram-kanavallamme @toas_asunnot , jossa seuraajat pääsevät äänestämään TOASin kauneimman opiskelijakodin 2020 tykkäämällä omasta suosikistaan. Voittaja on se, joka saa eniten tykkäyksiä.

Kaikki paikalliskilpailuun osallistuneet osallistuvat automaattisesti myös valtakunnalliseen kilpailuun, jossa asiantuntijoista koostuva raati valitsee osallistujien joukosta Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020.

Kuvan tai kuvien toteutus

  • Materiaalin voit tuottaa vapaasti eri välineillä (puhelin, tabletti, kamera…)
  • Materiaalissa tulee huomioida yksityisyyden suoja sekä tekijänoikeudelliset seikat
  • Materiaali ei saa olla asiatonta tai loukkaavaa
  • Huomioithan, että Instagram suosii neliönmallista kuvasisältöä (kuvasuhde 1:1). Jos kuva/kuvat ovat muun kokoisia, TOAS rajaa kuvat parhaaksi näkemällään tavalla.


Palkinnot

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.


Aikataulu

  • Osallistumisaika on 20.5.–3.6.2020
  • Paikalliskilpailun kuvien äänestysaika on 20.5.–7.6.2020
  • Paikalliskilpailun voittajan julkistus 11.6.2020
  • Raadin valitsema loppukilpailun voittaja julkistetaan 20.6.2020 mennessä.

Kilpailun viralliset säännöt

Viralliset säännöt ja tietosuojarekisteriseloste.

Osallistumalla kilpailuun kilpailijat hyväksyvät paikallis- ja loppukilpailun viralliset säännöt.


Lisätietoja

Lisätietoja saat kilpailun valtakunnalliselta nettisivulta: kauneinopiskelijakoti.net/