Päivitäthän yhteystietosi – pysyt myös uutiskirjeen tilaajana

29.01.2019

Tampereen korkeakoulujen yhdistymisen myötä kaikkien kolmen korkeakoulun opiskelijoiden sähköpostiosoitteet muuttuivat. Nyt onkin aika päivittää sähköpostiosoitteesi ja muutkin yhteystietosi ajan tasalle. Käy omaToasissa päivittämässä tietosi, jotta tavoitamme sinut jatkossakin. Näin saat myös sähköpostiisi uutiskirjeet ja tiedotteet ajankohtaisista asioista.

Uutiskirjeemme ilmestyy nyt kahdella eri teemalla – uudista tilauksesi ja pysyt ajan tasalla TOAS-asumisesta ja -kuulumisista!

Julkaisemme vastaisuudessa kahta eri uutiskirjettä, jotta saat juuri sinua parhaiten palvelevaa sisältöä.

Asumisen uutiskirje
Kerran kuukaudessa suomeksi ja englanniksi ilmestyvä asumisen uutiskirjeemme on tarkoitettu ensisijaisesti asukkaillemme ja se lähetetäänkin automaattisesti kaikille nykyisille asukkaillemme. Jos et nykyisin asu TOAS-kodissa, mutta haluat tämän uutiskirjeen, tilaa se tilauslomakkeemme kautta.

TOAS toimintaa -uutiskirje
TOASin toimintaan keskittyvä kirjeemme ilmestyy noin kahden kuukauden välein suomeksi. Jos olet kiinnostunut TOASin toiminnasta laajemmin ja haluat saada TOASin yleisiä kuulumisia sähköpostiisi, tilaa tämä uutiskirje. Jos olet asukkaamme ja haluat vastaanottaa myös tämän uutiskirjeen sisältöä, tilaa tämä uutiskirje tilauslomakkeemme kautta.

Tilauslomakkeen löydät täältä: https://toas.fi/uutiskirje/

Tilauksen tehtyäsi lähetämme vielä sähköpostiisi vahvistusviestin. Tilaus alkaa seuraavasta uutiskirjeemme numerosta. Antoisia lukuhetkiä!