Osallistu TOAS Talentti -kilpailuun !

7.6.2017

TOAS Talentti -kilpailun säännöt

TOAS Talentti on kykykilpailu TOASin asukkaille. Kilpailuun voi osallistua yksittäinen TOASilla asuva henkilö tai ryhmä, jonka jäsenistä vähintään puolet asuu TOASin asunnossa.

Kilpailuaika

Kilpailun esikarsintaan voi osallistua lähettämällä videon omasta esityksestään viimeistään maanantaina 7.8.2017. Kykykilpailuun voi osallistua esim. musiikki-, tanssi-, sirkus-, imitaatio-, tai standup-komiikkaesityksellä – tai jollain ihan muulla.

TOASin asettama raati valitsee esikarsintaan lähetettyjen videoiden joukosta enintään viisi finalistia. Finaaliin pääsystä ilmoitetaan osallistujille viimeistään perjantaina 11.8.2017.

Finalistit pääsevät esiintymään Särkänniemen tapahtumatorin lavalle TOASin Särkkäpäivänä perjantaina 18.8.2017 klo 17-21 välisenä aikana. Täsmällinen ajankohta ilmoitetaan viimeistään 11.8.2017.

Voittajan valitsee TOASin asettama raati finaalin 18.8.2017 yhteydessä.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun ja siihen liittyvät palkinnot järjestää Tampereen opiskelija-asuntosäätiö sr (TOAS), johon viitataan jäljempänä nimellä ”Järjestäjä”.

Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voivat osallistua TOASin asukkaat. Kilpailuun voi osallistua yksittäinen TOASilla asuva henkilö tai ryhmä, jonka jäsenistä vähintään puolet asuu TOASin asunnossa.

Osallistuminen tapahtuu lähettämällä osoitteeseen asuntotoimisto@toas.fi otsikolla ”TOAS Talentti 2017” video tai linkki esim. Youtubeen ladattuun videoon omasta esityksestä. Videon maksimipituus on 5 minuuttia. Sähköpostissa tulee mainita myös osallistujan/osallistujien nimet ja yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite).

Henkilö tai ryhmä voi osallistua kilpailuun yhdellä videolla.

Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet videoon, jolla hän osallistuu kilpailuun. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta videot, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa, sekä videot jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten todennäköisyyksien muuttamiseksi.

TOAS voi julkaista finaaliin valitut videot tai linkit niihin omissa verkkokanavissaan ja -palveluissaan. Samoin TOAS voi julkaista materiaalia finaalista omissa verkkokanavissaan ja -palveluissaan.

Palkinnot

Kilpailun voittaja palkitaan 175 euron Wolt-krediittilahjakortilla, jonka voi käyttää yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Wolt on sovellus, jonka avulla voi tilata ruokaa tai maksaa ruoan paikan päällä syödessä tai noutaessa. Tampereella Woltin kautta voi tilata ruokaa 37 ravintolasta.

Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Voittajan nimi/nimet voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Vastuuvapaus

Kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin, Youtuben tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä se millään tavalla liity näihin kanaviin. Kilpailun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan nämä kanavat kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.