Kämppiskivaa-kilpailu 20.-29.4.

20.04.2021

Yhteisiä leffailtoja, mukavia kokkailuhetkiä tai kenties muuten vaan rentoilua? 

Asuminen kämppiksen kanssa voi tuoda mukanaan monia hauskoja ja piristäviä hetkiä. Millaista kämppiskivaa sinulla on kämppiksesi kanssa? Kerro se meille ja voit voittaa itsellesi ja kämppiksellesi huikean palkinnon!

Kämppiskivaa-kilpailussa TOAS haluaa kuulla millaisia kivoja juttuja sinä teet/olet tehnyt kämppiksesi kanssa ja samalla antaa myös muille vinkkejä hauskasta yhteisestä tekemisestä.

  • Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille kuvan sekä lyhyen maksimissaan muutaman lauseen mittaisen tekstin, jossa kerrot yhteisestä kivasta tekemisestä kämppiksesi kanssa 29.4.2021 mennessä. Lähetä kilpailukuvasi instagramin yksityisviestinä tai sähköpostina osoitteeseen eveliina.toikkonen@toas.fi. Kilpailuaika on 20.–29.4.2021!
  • Julkaisemme osallistujien kuvat Instagramissa ja seuraajamme pääsevät valitsemaan voittajan tykkäämällä oman suosikkinsa kuvasta. Voittaja-kämppikset saavat palkinnoksi yhteensä 100€ Foodoran lahjakortin (palkinto voidaan myös jakaa osallistujien kesken)! Voittajalle ilmoitetaan hekilökohtaisesti 30.4. mennessä.
  • Julkaisemme osallistujien kuvia ja tekstejä sitä mukaan, kun niitä saamme ja kilpailun äänestys käynnistyy heti. Mitä aiemmin osallistut, sitä kauemmin olet mukana äänestyksessä!
  • Kilpailuun voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet TOASin asukkaat. Osallistumisen ehtona on, että asut TOASilla kilpailun aikana.

Ps. Kilpailu käynnissä samanaikaisesti myös muilla opiskelija-asuntosäätiöillä ympäri suomen. Tsekkaa #kämppiskivaa #flatmatefun nähdäksesi muiden paikkakuntien osallistujat.