Jatkossa kaikki kohteemme ovat savuttomia

26.11.2020

Haluamme panostaa asukkaidemme asumisviihtyvyyteen ja -terveyteen. Otamme edistysaskeleen kohti täyttä savuttomuutta kohteissamme. TOAS on tehnyt päätöksen kieltää parveketupakointi kaikissa kohteissamme 1.1.2021 alkaen. Aiemmin tupakointi on ollut kiellettyä kaikkialla sisätiloissa ja tuuletusparvekkeilla, jatkossa se on kiellettyä myös asuntojen parvekkeilla. Ensi vuoden alusta lähtien tupakointi kaikissa kiinteistöjemme tiloissa on siis kielletty. Jokaisen kohteen pihasta löytyy erikseen merkitty tupakointipaikka.

Muutos tapahtuu siten, että jatkossa uusien vuokrasopimusten ehdot kieltävät tupakoinnin kaikissa kohteidemme tiloissa. Osassa kohteista terveysviranomainen pystyy kieltämään parveketupakoinnin johtuen sen aiheuttamista selkeistä terveyshaitoista muille asukkaille.

Kannustamme asukkaitamme terveellisempään elämään ja huolehdimme, ettei kukaan joudu tahtomattaan passiivisen tupakoinnin uhriksi. Jokaisen panoksella on tässä merkitystä. Panostamalla yhteiseen hyvään tupakoinnin terveys- ja hajuhaitat saadaan minimiin.