Ilmoittaudu SynttäriSärkkään!

1.07.2019

TOAS tarjoaa asukkailleen 60-vuotisjuhlavuoden merkeissä kesäpäivän Särkänniemessä perjantaina 23.8.2019 klo 17-21. Voit ilmoittautua, mikäli sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus elokuussa 2019 tai siitä eteenpäin. Perheasukkaiden osalta mukaan pääsevät kaikki asunnossa asuvat. TOASin piikkiin voit huvitella huvilaitteissa, käydä ihastelemassa maisemia Näsinneulan näkötornissa, nauttia trooppisesta tunnelmasta Akvaariossa ja uppoutua satumaailmaan Koiramäessä.

Kaikki osallistujat saavat Herkkulipun, jolla voi ostaa illan aikana pientä purtavaa Särkänniemen kioskeista tai ravintoloista.  Kannattaa pitää myös silmät ja korvat auki HappyHourin varalta, jolloin on jaossa yllätyksiä TOASin teltalla.

Koko päivän huvittelua varten voi ostaa vahvistusta näyttämällä Särkänniemen lipunmyynneistä 10 €:n erikoishintaisen rannekkeen (norm. 47 €, max. 6 kpl), katso päiväkohtaiset aukioloajat: https://sarkanniemi.fi/kalenteri/. Särkänniemen rannekkeita myydään useissa myyntipisteissä Särkänniemen alueella. Mikäli haluat ottaa kaverin Särkänniemeen mukaan, voi hän ostaa 10 euron hintaisen rannekkeen seurassasi lipunmyyntipisteistä.

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT SULJETTU!