Hippoksen ja muiden uusien kohteiden haut nyt auki!

22.02.2024

Kaikkiin tänä vuonna valmistuviin talokohteisiimme voi nyt hakea!

TOAS Hippos

Hippos valmistuu vaiheittain, ja tänä vuonna valmistuviin ensimmäiseen viiteen taloon voi nyt hakea.

Tutustu tarkasti Hippoksen kohdesivuun ja sieltä löytyvään kohde-esitteeseen. Sivuilta näet eri asuntotyypit vuokrineen ja neljän ensimmäisenä valmistuvan talon pohjakuvat sekä havainnekuvia muutamasta eri asuntotyypistä ja kohteen yleisistä tiloista. Sivuilla on nähtävissä myös talojen arvioitu valmistumisaikataulu.

1B ja 1C-talojen asuntotarjousten lähettäminen aloitetaan toukokuun lopussa.

Rauhaniemi 32

Rauhaniemi 32 on Rauhaniemeen rakentuva uusi kohteemme. Uusi talo rakentuu vanhojen Rauhaniemen kohteemme talojen viereen. Rauhaniemi sijaitsee mahtavalla sijainnilla lähellä luontoa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia, mutta kuitenkin vain pienen etäisyyden päässä keskustasta. Haku kohteeseen on auki! Asuntotarjousten lähettäminen aloitetaan toukokuun alkupuolella.

Vanha Domus A-talo

TOASin tarina lähti liikkeelle Kalevasta, Vanhalta Domukselta. Nyt Vanhan Domuksen A-talo käy läpi peruskorjausta, jossa koko talon tekniikka ja sisäpinnat uusitaan, ja talo saa 67 upouutta asuntoa mahtavalle paikalle keskelle Kalevaa. Tutustu Vanhan Domuksen A-talon uusiin asuntoihin ja hae! Asuntotarjousten lähettäminen aloitetaan heinäkuussa.

Mikontalo

Mikontalon kolmen hengen soluasunnot on remontoitu ja remontoidaan yksiöiksi ja pieniksi kaksioiksi. Seuraavaksi valmistuvat D-rapun asunnot, joihin pääsee muuttamaan 1.6. Haku D-rapun remontoituihin asuntoihin aukeaa huhtikuun alkupuolella.