Aktivaattorirahan avulla tulossa upeita tempauksia, kevään aktivaattorirahat myönnetty

26.04.2019

Asukastoimikuntien neuvottelukunta Neuvis käsitteli huhtikuun kokouksessaan asukastoimikunnilta saapuneita aktivaattorihakemuksia. Kiitos, hakemuksia tuli runsaasti ja olitte todella hienosti ideoineet uutta. Tavoitteenamme on kohdistaa aktivaattoriraha sellaisiin tempauksiin tai tapahtumiin, jotka edistävät asukkaiden yhteisöllisyyttä ja samalla luovat hyvää kuvaa opiskelijoista ja TOASin asukkaista juhlavuoden hengessä.

Rahoituksen saavat seuraavat tapahtumat:

  • Sammonkadun Sauna-Appro lauantaina 4.5.2019, toteuttajana Ninansampo, Jarinsampo, Kalevan Keihäs ja Nuoli sekä Domusten asukastoimikunnat
  • Vierailu vanhainkotiin vanhuksia ilahduttamaan, toteuttajana Espantornin asukastoimikunta
  • Pizzat ja samalla seurusteluyllätys vanhainkotiin, toteuttajana Trikootalon asukastoimikunta
  • Haravointia tai muunlaista talkootapahtumaa ympäri kaupunkia, tavoitteena auttaa vanhuksia, ideoijana Paawolan asukastoimikunta.

Kiitos vielä kaikille osallistujille hyvistä hakemuksista! Mainioita ideoita jäi myös varastoon, joten syksyä varten meillä on takataskussa mahdollisesti vielä muutamia muita tempauksia, kerromme näistä lisää myöhemmin.

TOASin yhteistyökumppani Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy on myös halunnut lähteä tukemaan yhteisöllistä Aktivaattori-toimintaamme juhlavuotemme kunniaksi. Se lahjoittaa jokaiseen sellaiseen asuntokohteeseen 60 euroa, joihin sillä on huolto- tai siivoussopimus. Käytännössä summa tarkoittaa yhteensä noin 1300 euron pottia yhteisöllisyyden kasvattamiseen! Kiitämme Kartanon Kiinteistöpalvelua mahtavasta tuesta!