Sähköinen asiointi

Sähköisen asioinnin kautta voit hoitaa suurimman osan asumiseesi liittyvistä asioista omalta kotisohvaltasi käsin. Palveluun voit kirjautua omilla verkkopankkitunnuksillasi. Huomaathan, että sähköisiä palveluja käytettäessä suositus on käyttää Internet Explorer-selainta!

Voit myös seurata hakemuksesi kulkua asuntojonossamme tai irtisanoa vuokrasopimuksesi. Perheasuntoa irtisanoessa tulee molempien vuokralaisten tehdä sähköinen allekirjoitus. Kesäasuntoa voivat hakea opiskelijat, jotka ovat tulossa Tampereelle työharjoitteluun, kesätöihin tai esimerkiksi valmennuskurssille.

Huomioi hakiessasi

Uuden hakemuksen voi jättää vain sellaisiin asuntoihin, joita hakemassasi kohteessa on. Et voi siis esimerkiksi hakea yksiötä talosta, jossa on tarjolla vain solu- ja perheasuntoja. Kohteiden tiedot ja asuntotyypit löydät nettisivultamme asunnot-välilehden alta. TOAS ei lisää tai poista hakemuksesi kohteita. Hakemuksesi on voimassa kuusi kuukautta, joten muista uusia hakemuksesi sähköisen asioinnin kautta ennen sen vanhentumista.

HUOM! Lähetämme asuntotarjoukset ainoastaan sähköisesti. Muista siis päivittää voimassa oleva sähköpostiosoite hakemukseesi!

Sähköisen asiointimme kautta voit:

  • Jättää uuden hakemuksen. Pelkkä hakemuksen jättäminen ei vaadi tunnistautumista tai tunnusten luontia.
  • Muokata, uusia ja poistaa hakemuksen. Nämä toiminnot vaativat ensimmäisellä kerralla TUPAS- kirjautumisen, jonka jälkeen saat sähköpostiisi tunnuksesi ja salasanasi.
  • Irtisanoa vuokrasopimuksen. Tämä vaatii aina TUPAS-tunnistautumisen.
  • Voit jättää halutessasi yhden hakemuksen per asuntotyyppi (yksiö, perheasunto, soluasunto) sekä yhden kimppahakemuksen kaverisi kanssa. Voit hakea useita kohteita suoraan tai käyttää hakemuksessasi hakuryhmiämme, jolloin olet jonossa kaikkiin hakukriteeriesi mukaisiin asuntoihin valitsemassasi hakuryhmässä.